dimecres, 26 d’agost del 2009

FORLÍN, SERÀ EL CENTRAL

Juan Daniel Forlín (Reconquista, Santa Fe, 10/01/1988 ARG), defensa central de Boca Juniors serà jugador del RCD Espanyol, després que hagin arribat a un principi d’acord ambdues entitats.

Tot i que com ve sent norma habitual, el RCD Espanyol no ha volgut facilitar informació en torn a les xifres del traspàs (viva la transparència !), les xifres que es mouen pels mitjans de comunicació argentins serien entorn als quatre milions d’euros per un percentatge del 70% dels drets del jugador. Xifres bastant superiors al que el club espanyolista va percebre pels traspassos de Sergio Sánchez i Marc Torrejón...

Jugador procedent de les divisions inferiors de Boca, en el segon semestre de 2007 va estar cedit al Real Madrid B per una temporada, però per diferents motius burocràtics per tema de passaport, va tornar a Boca a començaments de 2008, i encara el conjunt blanc guardava una opció de tanteig per fer-se amb el central argentí en cas d’igualar l’oferta blanc-i-blava.

Forlín, central de 1.80, va debutar el dissabte 19 d’abril de 2008, a l’onzena data del Campionat de Clausura 2008, entrant al minut 78 per Luis Ibáñez, en encontre que Boca va derrotar a Newells per 2-1. En aquell campionat va disputar dos encontres complerts, amb un triomf (3-1 Arsenal) i un empat (1-1 Velez). Va veure una targeta groga.

En el Apertura 2008, Forlín amb el dorsal 6 en comptes del 2, va disputar 6 encontres complerts i un en el que va disputar 4 minuts substituint a Cáceres ( triomf davant Huracan, 0-3). En els encontres disputats, 4 triomfs (Huracan, S. Martín, Racing, i Colón), un empat (Gimnasia) i dues derrotes (Estudiantes i Vélez), amb una cartolina groga. Boca, va repetir segona posició, aquest cop per sota de San Lorenzo (en el Clausula, River havia estat el campió).

En el darrer campionat, (Apertura 2009), Forlín s’ha consolidat en l’eix de la defensa de Boca (tot i que la classificació final del conjunt de Buenos Aires, ha deixat molt que desitjar amb un 14è lloc i gairebé el doble de gols encaixats -25- que el campió Vélez, -26-). Ha disputat 15 encontres complerts, un de 78 minuts i només en tres ocasions no ha participat, veient dues targes grogues i una vermella (derrota davant Vélez per 2-0). Ha marcat un gol. Sis victòries, quatre empats i nou derrotes és el pobre bagatge de Boca en els encontres que ha participat el nou jugador espanyolista.

El seu primer gol en competició va ser el 28 setembre de 2008 en Copa Sudamericana, davant Liga Deportiva Universitaria de Quito (4-0). El 28 de Març d’enguany, va ser convocat per primer cop per “l’albiceleste”. Maradona el va convocar per enfrontar-se a Venezuela i a Bolivia, amb resultat catastròfic aquest darrer (6-1), tot i que el central ara espanyolista no va arribar a jugar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre; transparencia total, vene'm dos per tres-quatre i un es coste 4, sen sol.lment el 70 %.
Així es fan els números a Can Perico i després diu el Presi, que hi ha que mirar molt la pela, si no saben mai vendre?.
Salut i força Espannyol.
Figot47

Anònim ha dit...

es vergonyos el capitol de vendes i fitxatges, molt vergonyos, no hi ha dret el que fan, es venen 2 perles catalanes de la pedrera, regalats i fitxen pels mateixos diners un argenti, que no el coneix ningu, sencillament vergonyos i intolerable




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M