divendres, 28 d’agost del 2009

L'ESTARTIT - ESPANYOL:
18:00 h. MPAL. DE L'ESTARTIT, SEMIFINAL COPA CATALUNYA


Les formacions del RCD Espanyol i L'Estartit, en la darrera confrontació (Sadrià, 1-0)




Aquesta tarda a les 18:00 hores al Camp de l’Estartit, (Torroella de Montgrí), el RCD Espanyol Femení comença la temporada oficial, amb la disputa de la primera semifinal de la 5ena. Copa Catalunya que l’enfrontarà a l’equip amfitrió, l’ Euromat UE L’Estartit. L’altre semifinal enfrontarà al subcampió de la competició, el FC Barcelona, amb el CF Les Preses (conjunt fundat en 1992 i que milita a Primera Catalana).

Les quatre edicions disputades fins les hores, han acabat amb triomf blanc-i-blau davant idèntic rival, el Barcelona.

Pel partit d’aquesta tarda, l’Espanyol d'Oscar Aja, no podrà comptar amb dos dels seus recents fitxatges: Ni amb Sara Monforte, lesionada davant l’Europa i Pamela Conti, convocada al Europeu que s’està disputant aquests dies amb la selecció d’Itàlia.

L’Estartit, s’ha reforçat amb bones jugadores per enfrontar la nova temporada: Goretti Donaire (ex FCB, Espanyol, FCB, i Levante), Aída García (Espanyol i FCB), Georgina Carreras (Begur, Girona Espanyol, L’Estartit, Atlético Féminas), Vanesa Hermida (Pontevedra, Espanyol), Laura Cariba (FCB), Natalia Francisco “Nati” (Pontevedra), Helena Vallicrosa (jove portera procedent del Tordera), i la jugadora brasilera Patricia Majado Rosa “Patricinha” de la que s’espera de lo millor en les terres empordaneses.

Aquest dimecres tenia lloc la presentació del conjunt de l’Estartit en un amistós davant el seu públic davant el CE Sant Gabriel, i també s’esperava dimarts passat l’arribada de l’altre referent de l’equip, la mexicana, Maribel Domínguez.

Continuen de la passada temporada a les ordres de Rafa Gil, les ex espanyolistes Reche, Debora i altres jugadores com Maggiolini, la portera Alba, la gallega Sara, Rebe, Noe, Saioa González, Mery. Fresc encara en la memòria tot “l’affaire” Andreia Sutarque, amb el fitxatge de la subcampiona del mon i olímpica brasilera, que sembla haver-se frustrat.

El rival de les espanyolistes ha patit també baixes de consideració en la seva plantilla: Anna Riera, que ha fitxat pel FC Barcelona, i altre històrica del futbol femení, Clara Clofent (ex Espanyol i Estartit) militarà al Girona, i la nord-americana Rebekah Pattrick, que torna al seu país.

En altres amistosos del conjunt gironí, cal mencionar el triomf davant el Cadet masculí de La Salle Girona per 0-5, o davant el Girona FC de Nacional femenina per idèntic resultat.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M