dilluns, 5 d’octubre del 2009

BON PARTIT DEL CADET "A",
QUE GOLEJA A LA DAMM, EN UN MARCADOR CURT




















RCDE Cadet “A”: 4 – CF Damm: 0

Triomf curt.

El Cadet “A” del RCD Espanyol va passar per sobre del conjunt cerveser en un encontre que pel nombre d’oportunitats d’uns i d’altres, ens sembla encara curt els guarismes finals del marcador final.

Només començar l’encontre, ja Pablo va disposar de la primer ocasió al primer minut. Amb tot, els primers instants del matx van ser de domini altern, fins que l’Espanyol va anar agafant el domini del partit.

Al minut 16, un servei de cantonada executat per Albert Miravent, després d’un rebuig, li cau la bola a Adriàn Pérez, que de xut creuat ras, marca el primer de la matinal.
El propi Adrián té una bona oportunitat, però aquest cop el meta visitant s’avança molt oportunament al ex davanter de la Grama. El domini ja correspon al conjunt de Fran Navarro, i la Damm intenta defensar-se i sortir al contracop.
Una passada d’Adrián a Luis en profunditat a punt és d’obtenir premi, però de nou s’avança el meta cerveser.

A pocs minuts per marxar als vestidors, de nou es treu un altre servei de cantonada, i aquest cop, és José Manuel Ríos, el central capità de l’equip, qui de cap al primer pal remata al fons de la porteria deixant el matx bastant encarrilat pels colors blanc-i-blaus.

En el segon temps, contràriament a una possible reacció dels visitants i a un acomodament dels espanyolistes, el joc continuarà sent dels pericos que lluny de conformar-se amb el marcador, l’incrementarà amb forces oportunitats clares de gol, de les quals n’aprofitarà un parell per arrodonir el marcador.

Moltes ocasions de gol
El segon temps, no obstant, comença amb una oportunitat dels visitants que acaba amb un xut que surt fregant el travesser.

Però la reacció de la Damm, serà un miratge: L’Espanyol fa el tercer després que en una jugada en la que Pablo li treu el remat a Juanjo molt junts, rebutjant el meta en primera instància, acaba amb la letal rematada del migcentre Juanjo, al fons de la porteria.

El quart va pogué arribar amb una preciosa jugada de Miravent en profunditat a Juanjo que xuta al pal, i el refús el recull Adrià que xuta malament a l’exterior de la xarxa amb poc angle, o en altre jugada posterior, en una centrada de Luis per l’esquerra que va acabar amb una volea de Juanjo que sortir llepant el travesser per sobre la porteria.

L’Espanyol va gaudir de moltes oportunitats per ampliar el marcador en un gran segon temps: Una rematada de Luis a centre d’Albarrán, obliga a una gran intervenció al porter cerveser. Oscar Medina també té la seva gran ocasió, però remata de cap per sobre la porteria.

Arribat aquest moment, Fran Navarro mou la banqueta i dona entrada als dissabte suplents. Una centrada de Coco després de pujar la banda, acaba amb una rematada de Ríos de cap; es marxa per poc, alt.

Mesa, en profunditat a Pedro, en el 65’, i el paraguaià tot sol després d’encarar al porter xuta fora a la dreta quan ja es cantava el gol. Una jugada del canari Armas, i Lucho de volea, deixa anar un potent remat que treu el porter convertint-se en el millor jugadors dels visitants malgrat el resultat.

A falta de vuit minuts per la fi de l’encontre, Pedro recull una pilota, controla, supera al porter i amb molt poc angle junt al pal esquer, marca a porta buida de remat ras i creuat.

Encara podia haver marcat algun gol més en els pocs minuts que quedaven el conjunt perico, però aquest cop Pedro no va estar encertat al rebre un bon servei de Sandro Armas, i xutar al cos del porter en l’u contra u, ja que aquest cobrir bé el forat.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: August, Albarrán, Arroyo, Ríos, “Coco” Corella, Juanjo, Adrián, Pablo, Oscar Medina, Albert Miravent, i Luis Vioqué.
Substitucions: Pifa i Pedro per Pablo i Oscar Medina i posteriorment, Mesa, Jacobs, Sandro i Lucho per Arroyo, Juanjo, Luis Vioqué i Adrián Pérez. En el minut 74, tornar a entrar Adrián per Albert.

Gols: 1-0: Adrián, m. 16; 2-0: Ríos, m. 36; 3-0: Juanjo, m. 44; 4-0: Pedro, m. 72

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Josep Manel Casanova presenciant el triomf del Cadet “A.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M