dilluns, 5 d’octubre del 2009

UN GOL D'ENRIC
DONA VIDA A L'ESPANYOL B
I AL SEU TÈCNIC, CLOTET

Foto d'arxiu. Marc Pedraza.



UE Lleida: 2 – RCD Espanyol “B”: 2

El conjunt espanyolista va treure un punt de la seva visita al Camp d’Esports de Lleida al aconseguir empatar a dos gols, en les acaballes del matx, gràcies a un gol de Enric Gallego, després que els de la Terra Ferma, li donaren la volta al marcador neutralitzant el gol inicial de Marc Pedraza.

Un punt que fa que l’Espanyol avanci una posició en la taula classificatòria, (encara en posició de descens) i fa respirar al seu tècnic, Josep Clotet, jugant-se la seva continuïtat en el partit que enfrontarà al filial del RCD Espanyol davant el FC Terrassa (cuer de la categoria), a la Ciutat Esportiva de Sadrià, diumenge a les 12:00, a tenor del ultimàtum llançat pel màxim responsable del futbol base espanyolista, Antonio Morales, la setmana passada...


Fitxa Tècnica:
UE Lleida: Eduardo, González, Galiano, Dani Marín, Jaume, Sellarés, Figuerola, Jon Moya, Rejas, Jiménez, i Miki.
Substitucions: García per González, m. 64; Jerson per Figuerola, m. 72; Felis per Jiménez, m. 85. Resta banqueta: Pau Bosch i Joel Mur (p.s). Entrenador: Emilio Vicente Vives.

RCD Espanyol “B”:Víctor; Brachi, Ángel, Víctor Ruiz, Yago, Juanjo, Guillem Creus, Tito, Marc Pedraza, Tai i Lucas Porcar.
Substitucions: Enric per Lucas Porcar, m. 66; Canario per Guillem, m. 80; Aitor per Ángel, m. 86. Resta banqueta: Dinu (p.s.) i Max. Entrenador: Josep Clotet

Gols: 0-1: Pedraza, m. 10; 1-1: Jiménez, m. 54; 2-1: Sellarés, m. 79; 2-2: Enric, m. 81

Àrbitre: Daniel Ocón Arráiz, del comitè territorial de La Rioja. Va mostrar cartolines grogues a Jaume, m. 37 i a Jon, m. 52 per part lleidatana, i a Brachi, m. 23, Pedraza, m. 26, Tai, m. 75, i Víctor Ruiz, m. 88, per part espanyolista.

Incidències: Partit corresponent a la setena jornada del campionat de Segona Divisió B, en el seu grup tercer. Camp d’Esports de Lleida.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTOY SEGURO QUE EL B SALDRA DE ESTE POZO. ANIMO!!!
JUAN P.

Josep Maria ha dit...

Ojalá así sea. Ha tenido muchas bajas, y no es facil en 2B para un filial, y menos aún, con tanto impoderable.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M