GOLEJADA DAVANT EL LLEIDA
D'UN EXCEL·LENT FILIAL FEMENÍ (5-0)

RCDE Femení “B”: 5 – UE Lleida: 0

Superiors
Victòria merescuda i rotunda del femení “B” de Carlos Gómez davant la UE Lleida, en un encontre en el que les espanyolistes han practicat un bon futbol, i s’han mostrat molt encertades, aconseguint una golejada que mostra el bon moment de forma de l’equip, davant un conjunt, el de la terra ferma, que venia de derrotar 3-1 al FC Barcelona B en la passada jornada.

Amb la baixa d’Andrea Pereira (amb el primer equip), el conjunt espanyolista ha sortit a la gespa del camp tercer amb les idees molt clares, jugant bé, i ben aviat Marta Yañez ha gaudit de la primera clara ocasió de gol, al rematar davant la mitja sortida de la meta visitant, i en la línia de gol treu una defensora l’esfèrica abans que acabés dins.

Brenda ha obert el marcador passat el primer quart d’hora del matx, al recollir una pilota, controlar, i col•locar un potent xut que res a pogut fer Mónica per evitar el primer gol del partit.

El conjunt lleidatà ha intentat obrir línies per empatar l’encontre, però l’Espanyol no ha passat gens d’angúnies i Elvira no ha tingut gairebé treball. Les locals han arribat per bandes amb molta facilitat, creant diferents situacions de perill més o menys clar, fins que al minut 37, ha estat Marta Yañez qui rematant de cap perfectament una centrada per l’esquerra a càrrec de Carla, ha batut Mónica obrint forat en el marcador.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. En el segon temps tampoc ha canviat la tònica del partit; Eli ha sortit en el lloc d’Alexia, i l’Espanyol ha seguit manant, amb un mig del camp liderat per Sara Mérida que ha col•locat bones pilotes a les seves companyes. Un xut de la ex jugadora del Vilanova s’ha marxat per sobre el travesser als pocs minuts de la represa.

Sara García ha fet el tercer gol al rematar de cap una centrada, i tot els esforços per evitar el gol d’una defensora sota pals, la pilota acaba dins.
Amb una centrada de Sara Mérida per l’esquerra, Marta Yáñez rematant de cap fa el segon del seu compte particular i el quart de l’equip, amb el Lleida totalment entregat. La bigolejadora ha deixat el seu lloc per Elena Fernández.

Mónica ha evitat el cinquè en una jugada en la que s’ha anticipat a Eli Sivera. Un lliure directe conseqüència d’una falta a mig metre de la línia de l’àrea de càstig comesa sobre Sara Mérida quan ja se n’anava cap a porta, es llençada per la pròpia migcampista, passant l’esfèrica a un parell de pams de l’escaire esquer de la porteria lleidatana.

L’Espanyol no es conforma amb el resultat i un excel•lent canvi de joc de Mérida a Eli Sivera, acaba amb la rematada de l’ex del Europa, que s’estavella al travesser.

Ja en el darrer minut de joc, Brenda, aconsegueix el cinquè gol superant amb una bona definició, a la portera lleidatana en l’u contra u, elevant a definitiu el resultat de 5-0.

RCD Espanyol: Elvira Serra; Lara Gómez, Carla Cotado, Sara García, Silvia Vila, Sara Mérida, Carla Gómez, Leticia Viñole, Marta Yañez, Brenda Pérez, i Alexia Putellas.
Substitucions: Eli Sivera, per Alexia, m. 46; Elena Fernánez per Marta Yañez, m. 62; Eva Llamas per Carla Gómez, m. 66; Ana Cris Navarro per Cotado, m. 75.

UE Lleida: Mónica; Núria, Cristina, Isabel, Georgina, Glória, Andrea, Paula, Esther, Julia i Mar.
Suplents: Meritxell, Montse i Pilar.

Àrbitre: Cesar García Peñacoba del comitè territorial català.

Gols: 1-0: Brenda, m. 18; 2-0: Marta Yañez, m. 37; 3-0: Sara García, m. 51; 4-0: Marta Yañez, m. 55; 5-0: Brenda, m. 90.

Incidències: Quarta jornada del campionat de lliga de Primera Nacional Femenina, grup tercer. Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Partit disputat ahir dissabte, degut a la coincidència d’horaris en la matinal del diumenge.