dimecres, 7 d’octubre del 2009

TRIOMF MÍNIM DE L'INFANTIL "A"

RCD Espanyol Inf. “A”: 2 – CE Europa: 1

Triomf del RCDE Infantil A en un partit dolent, amb un primer temps bastant ensopit, tot i que si algú va merèixer fer-se amb els tres punts en joc va ser l’Espanyol que va gaudir d’ocasions (sobre tot en el segon temps) per emportar-se el partit.

El primer període va ser en general bastant fluix; Un parell d’accions dignes de ser esmentades, com el llançament d’una falta a les mans del porter visitant o un xut que va passar molt a prop del pal.

En el segon temps, l’Espanyol va millorar amb els canvis efectuats. L’1-0 va néixer a conseqüència d’una jugada en la que Marc Roca que s’havia incorporat en el segon període, va arribar fins línia de fons i va centrar per que Marc Samper aconseguís rematant poc ortodoxament, però amb l’encert que és el que compta, al fons de la porteria.

El conjunt de Magrinyà deixar l’encontre vist per a sentència, quan l’ex jugador del Gimnàstic de Manresa, Torito, enviava un autèntic obús que sorprèn al meta un pèl avançat.

Va pogué incrementar el compte golejador el conjunt local, en els que van ser els millors minuts dels blanc-i-blaus en l’encontre, mitjançant una jugada de Fernando en acció individual arribant fins línia de fons i xutant al cos del porter, o en un xut fregant el travesser de Marc Roca.

En els darrers minuts del partit, el conjunt escapulat aconsegueix reduir distàncies en el marcador, i tot i que l’Espanyol va disposar d’un u contra u de Fernando, el marcador ja no és va moure, sumant el conjunt de Jacint Magrinyà el seu segon triomf, totalment merescut, davant un Europa que li crear molts problemes.