dissabte, 10 d’octubre del 2009

FUTBOL - 7

Benjamí "A"
El Benjamí “A” després de completar un excel·lent torneig a la Moraleja, el qual es va adjudicar després d’una gran remuntada en la final davant un Sevilla que guanyava 4-1 al descans, (motiu pel qual va ajornar l’encontre corresponent a la segona jornada de lliga davant el Mercantil) rebrà aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià al camp de F-7 a partir de les 15:30 h., a l’Escola de Futbol Gavà.

Benjamí "B"

El Benjamí “B”, que la setmana passada també va ajornar el seu encontre de lliga davant la Gramanet, a causa del torneig “Intercomarcal” que va disputar a Puigverd (va ser finalista), rebrà aquest tarda a la Ciutat Esportiva a les 16:45 (desprès de l’encontre del Benjamí A), al Vilanova i la Geltrú.
Benjamí "C"








RCDE Benjamí "C": 3 - UE Vilassar: 2
Triomf del Benjamí “C” en la segona jornada de lliga davant la UE Vilassar en un emocionant i disputat encontre en el que van haver-hi varies alternatives en el resultat, arribant-se a la recta final de l’encontre amb un 2-2 després d’haver igualat el marcador els espanyolistes.
El col·legiat xiular un discutit penal a favor dels del Maresme, però molt encertat el meta Víctor Nofuentes l’aturà, i pocs instants desprès els de Jordi Porcel, aconseguiren fer el tercer gol que els hi donar el triomf en les acaballes del matx.
Mafeo, Ivan i Dani van ser els tres golejadors del conjunt espanyolista, que juntament amb Premià, Montgat i Arrabal Calaf, encapçalen la classificació del grup tercer de Primera de Benjamins amb dos victòries en les dues jornades disputades.

Aquest migdia el Benjamí “C” es desplaça al Agapito Fernández, per enfrontar-se a la CE Vila Olímpica.

Prebenjamí
En quant als més petits, el Prebenjamí, aquest matí a primera hora (10:00), juguen a Badalona, davant la UE Llefià, en la primera jornada de lliga del grup primer de categoria Prebenjamí, en un grup en el que ja s’han retirat fins a tres equips.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M