dimarts, 6 d’octubre del 2009

EL JUVENIL "B" GUANYA...
PERÒ DEMANANT L'HORA

CLOTET, DESTITUÏT. OSCAR PERARNAU, DESIGNAT ENTRENADOR DE L'ESPANYOL "B"














RCD Espanyol Juvenil “B”: 1 - UD. At. Gramanet “B”: 0

Treballat triomf davant una Grama que no es va rendir

El Juvenil B del RCDE va obtenir la seva quarta victòria consecutiva encapçalant juntament amb la Damm B, la classificació de la Lliga Nacional Juvenil en el seu setè grup. Hi ho va fer patint, amb molt d’ofici en els darrers minuts (aquesta és la diferència d’haver-hi jugadors de segon any en una bona proporció a no haver-hi com succeïa la passada temporada), aguantant un marcador mínim, amb tota la Grama bolcada a l’àrea espanyolista en el llarg temps d’afegit.

Després d’uns minuts inicials de domini altern amb anades i tornades d’ambdós conjunts, va ser l’Espanyol qui va anar poc a poc controlant més l’encontre però sense suficient profunditat com per aconseguir inaugurar el marcador.

La primera acció destacada va ser una pujada per banda dreta de Xavi Montcusí (de lateral dret aquesta temporada), culminada amb un remat als núvols d’Alex García.

Eric López en bona jugada individual va tenir la gran ocasió, al marxar-se de dos adversaris, penetrant dins l’àrea pel centre, però el seu xut una mica forçat va ser repel•lit pel peu del porter que va cobrir bastant bé.

L’Espanyol intentava obrir el joc a bandes (Clerc, sobre tot) però les accions no acabaven de donar el fruït desitjat amb poc encert en la darrera passada, o en la rematada, o per la bona tasca, cal dir-ho, del conjunt colomenc que va realitzar un encontre molt seriós.

El segon temps s’inicia amb un ensurt considerable, ja que la Grama disposa d’una gran ocasió per inaugurar el marcador.

El partit continua amb la mateixa línia que el primer temps: Un Espanyol que domina, que intenta jugar per bandes, però una Grama molt encertada que de tant en tant deixa anar algun contracop i que planteja batalla als espanyolistes, que no poden superar-la.

Els de Planagumà tenen una gran oportunitat passat el primer quart d’hora del segon període quan una falta executada per Cristian “Chicha”, es rematada per Gabri, aixecant-se més que els defensors, però la bola es marxa per sobre el travesser.

Un gran gol de Clerc, obre la llauna
Als 73 minuts de joc, una jugada que sembla sense transcendència, i Carles Clerc des del lateral esquer, deixa anar un centre xut que es cola per l‘escaire sorprenent a tothom. No sabem si va intentar centrar o xutar, la qüestió que li va sortir un gran xut i un bonic gol que va tenir la recompensa de valer tres punts.

Per que l’Espanyol ja no va tenir cap opció clara d’incrementar l’avantatge, malgrat intentar-ho, i si per contra els visitants d’igualar l’encontre, ja que el col•legiat va anul•lar el possible gol de l’empat als colomencs, en el llançament d’un servei de falta amb rematada de cap al fons de la porteria, per possible fora de joc que des de la nostra posició i donada les distàncies del camp tres, ens és impossible de confirmar o reprovar.

Planagumà va fer canvis, gent de refresc i perdre preciós temps, ja que en els darrers instants la Grama es va llençar a per l’empat.
En el temps d’afegit la Grama va executar varis serveis de falta i de cantonada, amb tot l’Espanyol tancat, i inclòs el porter colomenc va pujar al remat en dues ocasions, acabant-se l’encontre tot just quan el meta visitant va rematar acrobàticament una pilota que li va caure, perdent-se finalment fora un parell de metres a l’esquerra de Germán. El xiulet final va posar final a l’angoixa i els tres punts es van quedar a casa.


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Germán Parreño; Xavi Montcusí, Bonilla, Carles Clerc, Marc Molina, Jorge, Eric, Gabri, Marc Nierga, Chicha, i Alex García.
Substitucions: Josep Llorach; Gerard per Nierga, m. 78; Antonio per Eric, m. 87; Héctor per Chicha, m. 89.

Gol: 1-0: Carles Clerc, m. 73

Àrbitre: José Francisco Pérez Bueno, comitè territorial català, delegació del Maresme.

Incidències; Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit corresponent a la quarta jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil, en el seu setè grup. Temps assolellat, bona temperatura. Josep Manel Casanova presenciant el partit amb els seus col•laboradors.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parecen muy acertados tus comentarios. Lo único que echo de menos son comentarios del trabajo realizado por la defensa, que creo que fue duro e intenso.Ellos también existen.
Un saludo.

Josep Maria ha dit...

Sí tienes razón; siempre nos acordamos de los defensores, cuando fallan... Y nunca cuando estan seguros y son un muro. Mea culpa!.
Y en algunos momentos fue todo el equipo quien defendió y supo mantener a cero la portería.
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M