dissabte, 10 d’octubre del 2009

FEMENINS BASE

El Juvenil Cadet inicia aquesta tarda el campionat de lliga després de tot un desgavell a nivell federatiu amb el tema dels calendaris i retirada d’equips, i ho farà a la Ciutat Esportiva aquesta tarda a las 18.00 hores enfrontant-se al CF Base Olerdola, després de disputar diumenge passat el darrer amistós davant l’Esparreguera al que va vèncer per 0-12.


Futbol 7 femení


En quant al futbol set femení, aquest dissabte inicien els respectius campionats els tres equips que enguany constarà el futbol 7 femení:
El RCDE Infantil A, viatjarà a Caldes de Montbui, per enfrontar-se al conjunt local a les 13:30 hores. El conjunt espanyolista va disputar el darrer amistós també a Esparreguera, vencent 2-4.

El Infantil – Aleví B, que va vèncer en el darrer amistós al OAR Vic per 3-6, viatja fins a Manresa, per veure’s les cares al Nou Estadi Mpal. del Congost, al conjunt local del CE Manresa en un matx que donarà començament a partir de les 13:45h.



Les més peques de Sadrià






Benjamí Femení RCDE: 4 - CF Badalona: 4

Diumenge passat, el resen creat equip femení Benjamí-Prebenjamí, va disputar un amistós en la Ciutat Esportiva de Sadrià davant el CF Badalona, que es va saldar amb un empat a quatre gols en un disputat encontre.
Demà diumenge, en el José Luis Ruiz Casado de Sant Adrià del Besós, s’enfronten al CD Sant Gabriel a partir de les 10:00 del matí.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M