dimecres, 7 d’octubre del 2009

TRIOMF A BREDA, DEL FEMENÍ "C"

UE Breda: 0 - RCD Espanyol Femení C: 9


Primera victòria pel Femení C

Des del passat 11 de setembre que el Femení C no disputava partit oficial de lliga. Diumenge, desprès de gairebé un mes el Femení C tornava a la competició davant del Breda, un conjunt que va presentar 11 jugadores, ja que estava molt afectat per les baixes, entre lesionades i sancionades. El Femení C també tenia algunes baixes per lesió.

El partit va començar amb domini de l'Espanyol, tot i que no funcionava el mig del camp i les pilotes anaven de la defensa fins a la davantera. Mica en mica, el centre del camp va començar a agafar protagonisme i Guiu distribuïa la pilota de manera encertada. El domini i la superioritat de l'Espanyol arribava per les bandes. Fins que sobre el minut 20 un passada de Guiu va ser aprofitada per Rebeca, que va engaltar la pilota amb l'esquerra des del vèrtex de l'àrea i la va enviar al fons de la xarxa, al pal esquerre de la portera que tot i estirar-se no va poder evitar el gol. Més tard, un altre jugada de Rebe va acabar al pal. Un xut llunyà de Guiu que va marxar desviat i poca cosa més.


El Breda ho intentava amb alguna passada llarga, però la defensa era un mur, amb Rius exercint de líder a l'estil Pochettino en els seus temps com a central perico. Al minut 40 es va aconseguir el 0 a 2. Altmann pel lateral dret va pujar per la banda i en veure la portera una mica avançada va fer un cacau que va entrar per l'escaire. El partit quedava pràcticament sentenciat veient les dificultats del Breda.

La 2a part va començar bé ja que als 5 minuts una excel•lent assistència amb l'exterior de Linda va deixar a Sara Navarro sola davant de la portera i en l'u contra u no va fallar. Amb el rival totalment vençut i sense opcions les noies de Lino Ramírez van seguir amb el seu joc ofensiu.

Així van arribar els gols de Montse en jugada individual i Rebeca amb un fort xut des de la frontal. Més tard, Carla Borràs va marcar en transformar un penal. ja a les acaballes del partit Linda va aconseguir 2 gols de manera consecutiva. Un de falta i l'altre amb un xut imparable des de fora de l'àrea. S'ha de destacar les grans aturades que va fer la portera del Breda, que tot i el marcador va ser de les millors del seu equip, evitant gols cantats i fent aturades de mèrit.

Desprès d'aquest resultat el Femení C suma els 3 primers punts de la temporada i ja porta 4 punts en 2 partits afrontant amb optimisme el partit de la propera jornada.




Fitxa Tècnica:

RCDE Femení “C”: Mireia, Monica, Cris, Gina i Rius; De la Cruz i Guiu; Sara Navarro i Rebe; Linda i Anna Pascual.
També van jugar: Montse, Altmann, Carla Borràs, De la Fuente.

Gols: Rebeca (19' i 72'), Altmann (40'), Sara Navarro (50'), Montse (57'), Carla Borràs (63' penal) i Linda (80' i 83').

Incidències: El partit s'havia de disputar dissabte a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, per problemes del Breda es va arribar a l'acord de jugar diumenge al camp del Breda i en el partit de la 2a volta es jugarà a Sant Adrià i amb l'Espanyol exercint de local.


COL·LABORADORS.


Nota: A l'acta de l'àrbitre hi posava de resultat 0 a 9, però el resultat va ser de 0 a 8. Tot lo contrari, del partit del Femení "B" davant el Polvoritense, on el resultat final va ser de 1-17, i la pàgina web del estament arbitral, donava com a vàlid un 1-16.

Veurem quan conten millor els gols, i faciliten més la tasca...



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats noies per aquesta victòria.
Seguiu així "cracks".

Anònim ha dit...

Et felicito pel teu blog ja què té, al meu entendre, la millor informació sobre el futbol base.
Quasimodo




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M