dimarts, 27 d’octubre del 2009

CURT TRIOMF DE L'ALEVÍ "A"
DAVANT L' At. SEGRE

RCDE Aleví ”A”: 2 – At. Segre: 0

Triomf clar en un partit discret en el que l’Espanyol va ser enterament superior a un feble conjunt que va assolir l’ascens la passada temporada a la Divisió d’Honor Aleví.

El partit no va ser gaire bo; l’Espanyol va dominar però li costar molt d’obrir la llauna, davant un equip, el lleidatà, que es defensar bastant be ajudat això sí, amb la falta d’encert dels davanters espanyolistes cara a porta.

Als sis minuts de joc, Pol encetà el marcador després de culminar una jugada del davanter Ibrahima. El davanter espanyolista Ibra va ser qui va gaudir de les millors ocasions en aquest primer període. En una d’elles davant la sortida del meta, li aixeca massa l’esfèrica sortint per sobre el travesser.

Pol es a punt de fer el segon, però un defensor treu sota la mateixa línia de gol. El domini espanyolista no es plasma en el marcador. Abans del descans Ibra té altre cop un mà a mà amb el meta visitant que es salda a favor d’aquest darrer, ja que la pilota acaba estavellant-se al cos del meta lleidatà.

A meitat del segon període, Carles en segona instància agafant un rebot en la frontal de la petita, a la mitja volta afusella al porter del At. Segre, fent el segon i ara sí, deixant sentenciat el partit.

L’Espanyol va gaudir de varies ocasions en rematades de Pol, en una falta llençada per Mariano rematada per Pascu al primer pal, que bloca el porter, o un llançament llunyà en les acaballes del partit que acabarà estavellant-se al travesser.

Triomf just de l’equip de Villarroya, domini total, però falta d’encert cara a porta, i per tant marcador molt curt tenint en compte el rival que hi havia enfront, un resen ascendit.

CD Blanes "A": 1 - RCDE Aleví "B": 4

Per la seva banda, l'Aleví "B" va aconseguir un gran triomf en el seu desplaçament a Blanes, guanyant per un contundent 1-4 amb remuntada inclosa al conjunt de la Selva, un any més gran que els espanyolistes.

Va començar marcant el conjunt local, però abans del descans, el conjunt de Miguel Ángel Sampron, els gols de Fode i Guillem li donaren la volta al marcador. En el segon temps un gol de Sergi sentenciar l'encontre i en les acaballes del matx, Marc Llinares establir el resultat definitiu en un gol bastant similar al tercer.