divendres, 30 d’octubre del 2009

F-7 FEMENÍ






RCDE Infantil-Aleví “A” Fem.: 5 – CE Sabadell CF: 5

Taules en el primer dels encontres "complicats"...

El conjunt Infantil femení “A” del RCDE va empatar in extremis un encontre que es va posar coll amunt quan el conjunt vallesà vencia a les espanyolistes per 3-5.

Quan en el segon temps, el marcador registrava un empat a tres gols, un penal a favor de les arlequinades transformat i un posterior cinquè gol decantaren l’encontre gairebé per les de Sabadell.

Però les espanyolistes no es van rendir, i ràpidament van escurçar diferències ajustant el marcador a la mínima avantatge per les visitants que van defensar-la a mort, davant les escomeses d’un Espanyol que va intentar no perdre en el poc temps que mancava. Les ocasions es van anar succeint però un cop el desencert i altre el infortuni feia cada cop més impossible igualar el marcador, fins que en temps d’afegit en el darrer sospir, va arribar el gol de l’empat espanyolista.
Els gols espanyolistes van ser marcat a parells per Maria, i Mónica, i un Mayra.




Derrota del Infantil-aleví "B", i triomf de les més petites

Pel que respecta als altres encontres, el Infantil-Aleví “B” Femení va perdre en Mataró davant el Cirera per 5-4.
Van jugar: Judith, Meritxell, Laia, Georgina, Eguilar, Marta, Andrea, Natalia, Celia, Samantha, Tania, i Cristina. Els gols aconseguits per Celia (2), Cristina i Andrea.

Les més petites, les Benjamines del futbol femení espanyolista van guanyar per 9-1 a un feble FC Levante las Planas en un encontre sense historia en les que les espanyolistes van golejar sense pietat al conjunt de Sant Joan Despí.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M