dilluns, 26 d’octubre del 2009

DIVENDRES, A LA NIT DELS CAMPIONS
PRESENT EL RCDE I LA GPE MANIGUA




Fotos: FCF.cat

El RCD Espanyol i la GPE Manigua, respectivament, van estar presents a l’acte “La Nit dels Campions” que celebrat al INEFC a Montjuïc té lloc anualment, i on la FCF fa lliurament dels guardons a tots els equips del futbol català que han estat campions en qualsevol de les categories del futbol a Catalunya.

El RCD Espanyol va estar present en l’acte, encapçalant la delegació Antonio Morales, i els entrenadors dels equips campions (Dani Poyatos del Cadet B, David Fernández del Benjamí A, Jordi Porcel del Benjamí C i Xavi Corominas del Prebenjamí, pel que respecta als equips masculins, i en futbol femení, Ricard Ribas, per part del Femení Juvenil Cadet campió de lliga, i Fran Güells tècnic actual del Femení Infantil “A”, ja que qui era tècnic de l’equip que va aconseguir el doblet (lliga i Copa Catalunya), Marta Cubí, ja sabeu de sobres on és en l’actualitat, després de la seva forçada marxa del club. Patricia Coma, en representació del futbol femení va estar en l’acte encapçalant la delegació espanyolista.

Qui també va estar present en la Nit dels Campions, va ser la GPE Manigua, amb Dani Bosch al capdavant com a president de la institució. Va recollir el trofeu el capità de l’equip Infantil “A” de la GPE Manigua, Paul Otterstein, rebent de mans del President de la FCF, el Sr. Jordi Casals, el trofeu de campions que va assolir la passada temporada junt amb l’ascens a Primera Infantil. L'entrenador Òscar Valls es va absentar per motius de salut.

A més, enguany, la FCF ha volgut premiar amb un diploma commemoratiu que acredita com a campions a cadascun dels components de la plantilla campiona.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M