dilluns, 26 d’octubre del 2009

FORT PAL EN L'AFEGIT (0-1)












RCDE Juvenil “B”: 0 – Vic Riuprimer Refo F.C: 1

Injust resultat

El Juvenil “B” espanyolista va perdre un encontre que mai tenia que haver finalitzat com ho va fer, amb un gol visitant en l’única jugada de perill pràcticament en tot el partit. El conjunt de Lluis Planagumà no va fer un bon partit, i no va estar tampoc encertat cara a porta, però la derrota va ser un pal massa fort a tenor dels mèrits d’uns i d’altres.

Dues cares noves en l’alineació: El jugador del Juvenil A de primer any, Víctor Álvarez que en comptes d’ocupar l’esquerra de la defensa com feia al Cadet A la passada temporada, i en el juvenil A, va jugar per davant de la defensa per banda esquerra, i Oscar Arroyo, jugador del Cadet “A” (que ja havia sortit en el segon temps en l’anterior encontre davant el Sant Andreu).

Les primeres aproximacions, un xut de Gabri que va blocar el meta osonenc, un remat de cap d’Hector, un remat molt forçat de Marc Nierga de cap, fluix també a les mans del porter. L’Espanyol era qui més dominava però li faltava més claredat d’idees, més profunditat.

La millor ocasió, sobre la mitja hora de joc, quan Víctor Álvarez es marxa tot sol i davant el porter en l’u contr u, li creua en excés l’esfèrica, que surt fregant el pal esquer.
El primer avís dels visitants va ser una centrada xut en la que Germán va fer vistes deixant passar, però la bola duia efecte i a poc de donar un ensurt va sortir fora a l’esquerra del meta espanyolista.

Una combinació entre Nierga i Eric per la dreta, però la darrera passada de l’exterior espanyolista no té la precisió desitjada i acaba sent rebutjada per la defensa del Vic Riuprimer molt ben situada.
En els darrers minuts del primer temps, l’Espanyol aconsegueix perforar la porteria rival en una jugada per banda d’Eric que penetra i abans d’arribar a línia de fons deixa anar una passada de la mort a Víctor Álvarez que en la mateixa línia de gol, marca, però el col•legiat anul•la l’acció per posició anti-reglamentària.

El segon temps continua pels mateixos paràmetres del primer; sobre el quart d’hora, de nou Víctor Álvarez, l’home més incisiu de l’atac perico, veu com una bola alta bombejada, li juga el bot una mala passada al porter visitant, segueix la jugada i li roba la cartera al meta, i tot sol sense molt angle, remata un pel desviat passejant-se la pilota prop de la ratlla de tol i sense que al segon pal Gabri arribi a pogué tocar la pilota, en l’ocasió més clara dels espanyolistes en tot el segon temps.

Malgrat els canvis, entrada de Gerard (per intentar aportar més frescor, després que Nierga s’hagués barallat amb la defensa infructuosament), Chicha i Jorge (per tenir més control al mig del camp i més profunditat), l’Espanyol no acaba de trencar la teranyina defensiva dels de l’Osona, i els minuts succeeixen sense pena ni glòria.

Una centrada de Víctor sense rematador, o una centrada per la dreta d’Oscar Arroyo que Gerard en la boca de gol no pot rematar, trenquen la monotonia d’un encontre condemnat a acabar amb empat a zero, si no per que el futbol no té lògica i pot passar sempre qualsevol cosa en un encontre fins que el col•legiat no assenyala la fi del mateix.

Així quan l’empat semblava ja elevar-se a definitiu, en temps d’afegit, una contra agafa desprevinguda a la cobertura, i Germán no pot evitar la rematada a plaer del davanter visitant que col•loca la bola entre el porter i el seu pal esquer. Un cop dur, no merescut, tot i que l’Espanyol no havia fet un bon encontre, si que al menys un empat s’ho mereixia clarament.



RCD Espanyol: Germán Parreño; Arroyo, Marc, Carles Clerc, Héctor, Xavi Montcusi, Eric, Gabri, Marc Nierga, Antonio i Víctor Álvarez.
En el segon temps van sortir: Gerard Muñoz, Cristian “Chicha” i Jorge.

Gol: 0-1, m. 92.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Matí assolellat.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M