dilluns, 26 d’octubre del 2009

VAN MERÈIXER EL TRIOMF (0-0)
DAVANT UN BARCELONA INFERIOR

















RCDE Benjamí “B”: 0 – FC Barcelona: 0

Taules en el derbi de benjamins del grup primer de categoria Preferent disputat la tarda del dissabte en el Camp de F-7 de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

El resultat totalment injust ja que l’Espanyol va gaudir de les més clares ocasions de gol i en moltes fases del matx, només hi va haver-hi un equip sobre la gespa sintètica del terreny de joc, i aquest va ser el conjunt de Josep Maria Roma, que no obstant, va estar desencertat en els metres finals, conjugat amb l’infortuni en altres moments, i tot plegar va fer que un Barcelona molt defensiu i molt inferior (al menys en aquest partit i vist el que vam veure), s’emportés un punt no merescut.

El conjunt espanyolista va gaudir de les millors ocasions en els primers minuts i en els últims del encontre. Fins a dues molt clares ocasions en el primer tram d’encontre, en especial una pilota que mansament entrava un cop superada la mitja sortida del porter i l’esfèrica es va quedar aturada en la mateixa línia de gol donant temps a un defensor a allunyar el perill, i en la segona ocasió una jugada de Kilian que va posar la directa, driblant inclòs al porter varies vegades però va trigar massa en xutar i quan ho va fer no va pogué tenir el fruit del gol.

Tot i que el domini va ser dels espanyolistes, les ocasions més clares en el segon període van venir en el tram final del partit, quan els blanc-i-blaus, més ja amb el cor, es van llençar a un domini abassegador tancant al FC Barcelona, i vam contar fins a tres ocasions d’aquelles tan clares que va ser gairebé un miracle que la pilota no acabés al fons de la porteria blaugrana, i més tenint en compta que en una d’elles l’ocasió va ser doble amb llançament al travesser inclòs i gran intervenció del meta visitant.

El Barcelona va intentar sorprendre a la contra, i en alguna jugada va estar a punt de donar l’ensurt, però l’Espanyol es va defensar molt bé i no va tenir problemes tret d’alguna puntual jugada.

Al final la pilota no va voler entrar, però els nens de Josep Maria Roma van fer tot el possible per doblegar al màxim rival.

RCD Espanyol: Àngel, Soto, Oscar, Sergi, Adrià, Joel i Kilian.
Van jugar també durant l’encontre: Amadou, Joan, Maxim i Dani.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià, Camp de F-7, tarda amb bona temperatura, força públic present en el primer derbi de la temporada disputat a Sadrià.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M