dimecres, 28 d’octubre del 2009

GETAFE-ESPANYOL: AVUI, 20:00h.
UNA COPA PER L'ANIVERSARI

Pedraza, principal novetat a la llista de convocats per Pochettino.




Getafe - Espanyol, Copa del Rei, avui 109è aniverari del RCDE

Aquest vespre a partir de les 20:00 (PPV) en el Coliseum Alfonso Pérez de Getafe, l’Espanyol encetarà una nova participació a la Copa del Rei amb les il•lusions posades en el torneig del K.O. en el que en la darrera dècada ha assolit dos títols. Malgrat la dificultat del rival (eliminatòria amb un primera i rival complicat), el fet de jugar-se la tornada a Cornellà-El Prat, dona esperances als blanc-i-blaus d’assolir una classificació que no serà gens fàcil per cap dels dos conjunts.

Mauricio Pochettino ha convocat per aquest encontre a divuit jugadors: Cristian Álvarez, Javi Ruiz com a porters i com a jugadors de camp, Pillud, Chica, Pareja, Roncaglia, Víctor Ruiz, Forlín, Baena, Javi Márquez, Verdú, Iván Alonso, Nakamura, Luis García, F. Marqués, Javi López, Pedraza i Ben Sahar.

Destaca a la convocatòria la presència de quatre jugadors del filial espanyolista: Víctor ruiz, Baena, Javi López i Marc Pedraza.

El tècnic Michel ha convocat divuit homes per aquest encontre: Ustari i Codina com a porters, Cata Díaz,Mané, Belenguer, Mario, Rafa i D. Cortés com a defenses, Gavilán, edro Ríos, Parejo, Boateng, Pedro León, J. Casquero, i Adrián com a mitjos i Soldado, Albín i Manu com a davanters.

Aquest encontre d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei, serà arbitrat per Carlos Clos Gómez, del col•legi aragonès i tindrà lloc avui dimecres, data de l’aniversari (segons data oficial de l’aparició del primer document públic) del RCD Espanyol, que compleix 109 anys de vida des que Àngel Rodríguez, Octavi Abelli i Lluis Roca fundaren en l’any 1900 aquesta institució.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M