dijous, 29 d’octubre del 2009

EL LÍDER INFANTIL "B" NO
VA POGUÉ AMB EL MERCANTIL (1-1)









RCDE Infantil “B”: 1 – CE Mercantil “A”: 1

Una part per cada equip

Espanyol i Mercantil van empatar dissabte en encontre disputat a la Ciutat Esportiva de Sant Adria, corresponent al grup segon de la Preferent Infantil. Els espanyolistes que es van avançar al començament del matx, van gaudir d’ocasions en un primer temps que van dominar molt més que el seu rival, mentre que en el segon temps, tot canviar en favor dels interessos dels de Sabadell, que es van endur un punt de Sadrià.

L’Espanyol va sortir fort, i ja al primer minut va tenir lloc la primera ocasió, enviant el meta visitant a còrner. Aquest es va llençar i Oscar va aconseguir marcar rematant de cap.
Richard va tenir en els seus peus el segon, però el meta sabadellenc va respondre amb una bona intervenció rebutjant a còrner. Roger també ho va provar, i de nou gran aturada del porter que evitar que l’Espanyol deixés l’encontre sentenciat en aquest primer període.

Però en el segon temps, el Mercantil li donar la volta al domini perico. Primerament, només donar començament la segona part, els visitants aconsegueixen empatar el matx en el primer minut. Segon, en molt amples fases del segon temps, el domini del joc va correspongué als visitants davant un Espanyol que li costar molt lligar joc i travessar el mig del camp.

Amb tot, també l’Espanyol tingué ocasions en la represa; Javi Navarro va engaltar un xut que rebotant en un defensor sortir la bola rebotada a còrner o un centre des de banda dreta amb rematada molt forçada de Richard que bloca el porter.

Però en el darrer tram del partit qui va gaudir de les millors ocasions va ser el conjunt sabadellenc, qui se’n va pogué anar amb quelcom més que un punt de la Ciutat Esportiva. Al final, empat del Mercantil en camp del líder, i tal com va anar l’encontre podríem dir que el resultat va ser just, ja que hi va haver-hi per a tothom i ningú va ser superior a l’altre.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M