dimecres, 28 d’octubre del 2009

EL CADET "B" LLANÇAT... (7-0)

RCDE Cadet “B”: 7 – CE L’Hospitalet “B”: 0

Molt superiors
El Cadet B espanyolista, tot i la baixa per lesió del davanter Jaffar, va golejar al CE L’Hospitalet “B” per 7-0 en un resultat que a tenor del que vàrem veure encara es va quedar curt tenint en compte la superioritat del conjunt espanyolista i la gran quantitat d’ocasions de gol que hi van haver-hi en un partit en el que els de Dani Poyatos van rendir a gran nivell.

Als dotze minuts, arriba el primer gol després d’un remat d’ Oscar a una centrada, i que el meta visitant no estigués molt encertat en la jugada en un embolic dins l’àrea.
L’Espanyol va gaudir d’excel·lents ocasions per incrementar el compte golejador: Nico va rematar a la base del pal esquer de la porteria, una jugada per banda de Chus amb retall inclòs i Javi Salinas no pot rematar en l’àrea petita, o un centre de Paul per rematat de primera per Marc Gelmà que sortir per sobre del travesser.

L’Hospitalet va patir molt per pogué mantenir la desavantatge mínima, i en accions com un llançament del ghanès Paul que rebutjar el meta en curt i Salinas no pogué rematar, o una centrada de Chus en la que en el darrer moment li treuen la bola a Salinas quan es disposava a afusellar, son algunes de les moltes jugades en les que l’Espanyol va posar contra les cordes al conjunt riberenc.

Just abans del descans, Javi Salinas arriba fins línia de fons i deixa la passada de la mort per que Rafa Espinosa marqui a plaer el segon, i sentenciï un encontre en el que no va haver-hi més color que el blanc-i-blau.

En el segon temps, ja tindrà una ocasió als dos minuts de joc. Quatre minuts després, caurà el tercer després que una perfecta centrada des de l’esquerra a càrrec de Salinas, sigui rematada dins l’àrea petita a plaer pel paraguaià Hernán.

El quart naixerà després d’una excel·lent jugada per l’extrem del canari Chus, que s’acaba emportant en segona instància la bola després d’un rebot i envia la passada de la mort a Rafa Espinosa per que de cap envia al fons de la porteria.

Una centrada de Rafa es rematada per Salinas al pal, i després torna en segona instància a rematar, traient el meta riberenc. Una de les jugades més maques del encontre va ser un llançament del canari Sandro (que en aquest encontre jugava amb el Cadet B), des del mig camp pràcticament (a l’estil “Roger García”) i la pilota acabar colpejant al travesser, veient avançat el meta visitant.

Sense solució de continuïtat caurà el cinquè, amb un remat de Rafa que colpejant a la base del pal dret acaba entrant.
El sisè va estar a punt d’aconseguir-se en una arribada del lateral Alex, que des de línia de fons deixa a Robert qui xuta massa creuat en una gran ocasió.

El festival espanyolista continua: Alex peca d’individualisme xutant massa creuat quan tenia companys dins l’àrea en millor posició. Un xut de Rafa surt mig metre fora buscant el pal llarg. Marc Gelmà obliga a lluir-se al meta enviant a còrner amb un bon llançament.

En les acaballes del partit, una jugada de Rafa, i al primer toc Sandro remata ras ajustat al pal esquer, fent el sisè. El definitiu 7-0 l’aconsegueix Javi Salinas després d’una gran jugada de Marc Gelmà amb un bon control en zona de mitjos, retallant davant un adversari, i una passada en profunditat que el davanter centre espanyolista aprofita.
Encara podria haver aconseguit el conjunt espanyolista el vuitè en una acció en la que Sandro xuta als peus del porter que cobria bé el pal curt.

RCD Espanyol: Albert Herrera, Sergio, Sergi Coll, Oscar, Alex, Paul, Chus, Nico, Javi Salinas, Marc Gelmà i Fredy. En el primer temps sortir Rafa per Fredy, i en el segon període Hernán per Marc Gelmà, Sandro i Robert per Chus i Paul, José per Albert, Ruben per Oscar, Gelmà per Nico.

Gols: 1-0: Oscar; 2-0: Rafa; 3-0: Hernán; 4-0: Rafa; 5-0: Rafa; 6-0: Sandro; 7-0: Javi Salinas.

Incidències:
Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit disputat la tarda del dissabte i la segona part amb il·luminació artificial. Temperatura agradable.