dissabte, 27 de novembre del 2010

ACTES SOCIALS: PENYA ELS INCANSABLES.












(Seu Social de la Penya Els Incansables, Camp de l’Arpa, Barcelona: Josep Maria)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social dels Incansables al Carrer Freser de Barcelona, un nou acte de presentació del darrer llibre perico “GPE Manigua: El reforç d’un Sentiment” escrit per Jordi Llopis i Bosch i editat per Sergio Fidalgo. En aquesta ocasió ha estat la penya Els Incansables qui ha sigut amfitriona de l’acte en aquesta presentació itinerant per diverses penyes espanyolistes.

La Penya Els Incansables ha estat encapçalada per la seva presidenta, Araceli Pérez que al mateix temps és Vicepresidenta segona de la FCPE. Juntament amb Araceli, Jordi Llopis i Sergio Fidalgo han estat els tres ponents d’aquest acte.

Jordi Llopis ha fet menció de les bones e històriques relacions entre ambdues penyes amigues i a repassat els moments més importants de la penya Manigua com va ser l’Aplec de Penyes del 2005 a la capital de Catalunya. Precisament a tenor de l’oblit de la televisió de Catalunya i la desafortunada i indigna resposta posterior a les queixes per l’omissió d’aquest esdeveniment, va provocar que l’assumpte acabés arribant als jutjats.

Llopis ha fet una exposició dels motius pels quals es va tenir que demandar a TV3, així com tots les complicades passes que es van seguir per obtenir la plaça del fundador del RCD Espanyol. També s’han analitzat diversos temes referents a la pròpia idiosincràsia del RCD Espanyol, i de les relacions i tracte que les penyes històricament han tingut i rebut de l’entitat espanyolista.

A l’acte també ha estat present Domènec Gómez (redactor en cap de la revista 23 Perico) que en l’època d’aquests fets era membre del consell directiu de la GPE Manigua.
L’acte com sol ser habitual ha finalitzat amb un aperitiu, begudes i cava, i les típiques converses informals dels presents de tot allò que està sent o ha estat actualitat a la nostre institució, mentre es degustava l’aperitiu.

Al igual que a Sabadell, s’ha fet lliurament d’un banderí de l’entitat manigüera, en aquest cas pel propi Jordi Llopis a Araceli Pérez, en reconeixement per l’actitud de recolzament a aquesta iniciativa literària d’una penya veïna barcelonina, com és Els Incansables.

També ha estat present, el net del fundador del RCD Espanyol, el senyor Alfonso Carlos D. Nadal Rodríguez (veure darrera foto). El seu avi, Angel Rodríguez Ruiz va fundar l’Espanyol en la tardor de l’any 1900 juntament amb l’Octavi Abellí i Lluis Roca i va ser el primer president de l’entitat espanyolista.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M