dimarts, 23 de novembre del 2010

EL BENJAMÍ DE LA GPE MANIGUA,
EMPATA DAVANT EL F.C. BARCELONA A LA HANS GAMPER

Foto cedida per la GPE Manigua. Equip Benjamí en la C.E. Gamper.




FC Barcelona “D” : 1 – GPE Manigua Benjamí “A”: 1

Resultat històric

El futbol base de la GPE Manigua va aconseguir ahir una fita modesta però important per una institució que amb molt esforç ha vingut mantenint futbol base durant 35 anys, que es diu ben aviat.

El seu equip benjamí va empatar a domicili davant el conjunt barcelonista. A la Ciutat Esportiva Gamper, a Sant Joan Despí, el conjunt benjamí d’aquesta ambaixada espanyolista va estar inclòs a punt de pogué guanyar a un equip del FC Barcelona que si bé era menor en quant a edat, no es menys important la fita assolida tractant-se d’un equip d’un club amb pressupost immens, gairebé il•limitat com es el futbol base de l’entitat blaugrana, davant un modest futbol base d'una penya perica.

El gol del conjunt manigüero el va marcar Andy Vilar. Després d’un començament complicat, el conjunt benjamí de la GPE Manigua, enquadrat en el mateix grup setè de Tercera Divisió de Benjamins juntament amb els prebenjamins del RCD Espanyol i FC Barcelona, ja va obtenir la jornada passada el seu primer triomf golejant 7-1 (resulat oficial 6-1) a l’EF Guinardó SF.

Ara, amb aquest resultat, tota la gent de la GPE Manigua està d’enhorabona, veient a més reflectit en aquests nens aquell somni de veure guanyar a David davant Goliat, o al menys plantar-li cara inclòs en el seu propi feu. El camí a seguir per tot el futbol base manigüero.


Foto d'arxiu: Equip Benjamí.
Presentació del futbol base de la GPE Manigua, a la Plaça Angel Rodríguez.


GPE Manigua: Sergi Aymar (1-capità), Pol Rafecas (2), Israel Perdiguero (3), Pau García (6), Roberto Duarte (7), Joan Montanyès (8), Judit Ausin (9), Andy Villar (10), José Arevalo (11), Juan Ros (21), Adrià Berna (22), Samuel Mendoza (23), Nicolás Alvárez (24).

Entrenador: Jordi Aymar. Delegat: Juan Ros. Auxiliars: Marcel Cañadas i Rubén Jiménez.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M