dilluns, 22 de novembre del 2010

L'ALEVÍ "A" MARCA 13 GOLS AL
SANT ANDREU "B" AMB SIS GOLS DE FODE






RCD Espanyol Aleví “A”: 13 (8) – UE Sant Andreu “B”: 3 (3)

Golejant sense pietat, amb dos "hat-tricks" de Fode

El conjunt de Miguel Ángel Samprón va derrotar per un contundent resultat a la UE Sant Andreu B en encontre disputat el dissabte en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià.

El partit no va tenir cap tipus d’història ja que als tres minuts de joc, l’Espanyol ja manava al marcador amb dos gols d’avantatge obra de Fode. El davanter espanyolista va aconseguir en mig partit dos “hat-trick” anotant fins a sis gols.
El primer rematant de cap en la primera acció de partit. El segon amb un bon xut superant al porter del Sant Andreu. El tercer en jugada individual encarant al porter i creuant-li l’esfèrica lluny del seu abast.

El quart gol espanyolista en aquest monòleg blanc-i-blau va ser obra de l’extrem Josep en rematar de primera una jugada de Fode penetrant per la lateral dreta de l’àrea de càstig. Fins llavors cada ocasió que va gaudir l’Espanyol havia acabat en gol. Però es que la superioritat va ser tant gran que hi van haver-hi moltes més jugades de perill: En una d’elles Fode va rematar al cos del porter, recollint el propi davanter espanyolista l’esfèrica, i cedint per Josep que va rematar al cos d’un defensor en una gran oportunitat. Una darrera centrada de Josep va acabar amb una rematada de Fode per sobre el travesser.

I tot això en el primer quart... En el segon, al primer minut un centre – xut de Dani Reina es va estavellar al travesser. Instants desprès Fode aconsegueix el cinquè i quart del seu propi compte particular amb un gran xut a la mitja volta.

Als dos minuts del segon quart, el Sant Andreu escurça diferències amb un xut creuat ajustat al pal dret. Fode erra en una bona centrada de Reina rematant de cap fora, quan es trobava tot sol.

L’Espanyol torna a la càrrega i Pol augmenta el marcador a sis gols, culminant amb un xut potent des de fora de l’àrea que tocant en un defensor desvia un pèl la trajectòria i acaba dins. Una centrada de Joel des de l’esquerra permet a Fode anotar el setè (el seu cinquè gol). Una arribada de Reina cedint per Josep es a punt de suposar el vuitè sortint la bola un pam per sobre el travesser.

El Sant Andreu redueix mínimament diferències marcant un segon gol en un gol de bella factura del dorsal 5. Però abans de la conclusió del segon quart (primera part del partit), l’Espanyol fa el vuitè amb un xut creuat per l’esquerra de Fode. Era el sisè gol de Fode en mig partit.

El tercer quart s’inicia amb un gol anul•lat per fora de joc a Albert. Als quatre de la represa, el Sant Andreu fa el tercer i instants desprès Alex Vega salvarà del quart amb una bona intervenció. Un xut d’Arnau es rebutjat pel porter a còrner. Es llençarà i Albert Alavedra anotarà el novè gol espanyolista.

Per acabar el tercer quart, un gran canvi de joc de Jairo per Llinares i aquest incorporant-se a l’atac per l’esquerra xuta sortint per molt poc fora l’esfèrica, en una gran oportunitat. I a dos minuts del final del període, una obertura a l’esquerra per Llinares i aquest estavella la pilota al pal dret, recollint el refús de la fusta el davanter Arnau qui remata un potent tret afusellant al porter visitant.

En el darrer quart, diverses ocasions pel Sant Andreu rematant fora i per l’Espanyol un llançament de lliure directe a càrrec de Joel fora a la dreta. Albert Alavedra llençarà un altre servei de falta directe i estavellarà la pilota al travesser.

Guillem, a sis minuts del final, elevarà a onze la diferència en el marcador amb un xut des de la frontal que rebota en les cames d’un defensor. I un minut després serà Joel qui penetrant per l’esquerra cedirà a Arnau que al primer toc remata al fons de la porteria.
El darrer gol perico l’aconsegueix en jugada individual Joel a un minut del final del partit.


El resultat final oficial de 8-3 no amaga l’escandalós 13-3. Resultats totalment escandalosos i que tenen lloc per la incompetència dels estaments federatius i el desencert dels clubs més grans (Barça i Espanyol) i la passivitat de la resta de clubs catalans en el seu moment a l’hora d’aprovar aquestes normatives tant absurdes com la desaparició de les Divisions d’Honor en Infantils, Alevins o Benjamins. És el que hi ha... i ja comencem a comprovar com els invents federatius serveixen per tot el contrari del que es va anunciar com a objectius de la reestructuració...




RCD Espanyol Aleví “A”: Adrià, Reina, Albert, Sergi, Llinares, Josep, i Fode.
2n. Quart: Adrià, Reina, Bernils, Pol, Joel, Josep i Fode.
3r Quart: Alex Vega, Jairo, Albert, Llinares, Pol, Guillem i Arnau.
4rt. Quart: Alex, Jairo, Albert, Sergi, Guillem, Joel i Fode. Posteriorment, Marc Bernils.


Gols: 1-0: Fode, m. 1; 2-0: Fode, m. 2; 3-0: Fode, m. 6; 4-0: Josep, m.9; 5-0: Fode, m. 16; 5-1; m. 17; 6-1: Pol, m. 21; 7-1: Fode, m. 24; 7-2, m. 28; 8-2: Fode, m. 30; 8-3, m. 34; 9-3: Albert, m.39; 10-3: Arnau, m. 43; 11-3: Guillem, m.54; 12-3: Arnau, m. 55; 13-3: Joel, m. 69.

Incidències: Partit corresponent a la Primera Divisió d’Alevins grup segon disputat en un dels quadrants de Futbol -7 del camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià en una tarda assolellada amb temperatura suau al sol i freda a l’ombra.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M