dimarts, 23 de novembre del 2010

EL FEMENÍ "B" RECUPERA EL NIVELL
DE JOC, AMB UN GRAN SEGON TEMPS












RCD Espanyol Femení “B”: 3 – UE Sant Andreu: 0

El RCD Espanyol va vèncer al conjunt quatribarrat, autèntica revelació d’aquest grup tercer de la Primera Nacional Femenina, gràcies a un molt bon segon temps on les del Sant Andreu no van pogué continuar amb el fort ritme del primer temps i van sucumbir davant el millor joc i qualitat tècnica de les locals.

Es presentava renyit l’encontre. Per una banda, l’Espanyol amb la seva lluita amb l’Sporting At. Ciutat per la primera posició, i d’altre banda, un Sant Andreu que tot i ser un ascendit té veritables il•lusions per lluitar-li a les balears la primera plaça que doni accés a la fase d’ascens.

El primer temps va ser bastant igualat, i les del Sant Andreu van plantar cara defensant-se molt bé i controlant les jugadores més perilloses del conjunt de Carlos Gómez. L’Espanyol B ho va intentar amb un contracop de Débora, i posteriorment un de Núria que no va saber culminar.

El Sant Andreu va tenir una molt bona ocasió, però Berta Noguera molt atempta es va anticipar a la davantera visitant. Les locals, mitjançant Laura Carriba, van posar a prova a la portera visitant amb un xut enviat a còrner sobre la mitja hora de joc.

Al 34’ l’Espanyol B va gaudir de l’ocasió més clara del primer temps. Una doble ocasió en la que Debora va centrar per la dreta, i Laura Carriba controlant l’esfèrica i baixant-lo, es va entretenir una mica a l’hora de xutar i quan ho va fer, potent, la portera visitant va salvar rebutjant la canonada de la davantera perica; l’esfèrica li va caure a Marta Yañez qui encara es va voler preparar més la rematada retallant i buscant angle, i va donar temps a que una defensora salvés sota pals.

El segon temps va ser molt diferent. El Sant Andreu va pagar car l’esforç físic realitzat, i l’Espanyol va jugar millor i amb més efectivitat. Així als primers minuts ja va gaudir d’una bona ocasió quan Elena Fernández va llençar una falta que botant l’esfèrica davant la meta visitant va fer un estrany i va rebutjar deficientment com va pogué i el refús el va rematar Laura Carriba de cap al travesser de la porteria quatribarrada.

Als quatre minuts del segon temps, una centrada de Laura Carriba es controlada per Debora qui de xut creuat bat a la portera sanantdreuenca. Aquest gol dona ales a les blanc-i-blaves i ven aviat, al 58, Brenda controlant primer amb el pit, xuta ras ajustat al pal dret. Era el segon gol i el partit es decantava ja clarament pel cantó espanyolista.

Encara menys de minuts després, Debora altre cop, eleva a definitiu el marcador amb un tercer gol, després d’una molt bona passada en profunditat de Yañez, que tot i no tenir molt angle, marca de rematada ajustat al pal curt.

L’Espanyol B va pogué ampliar l’avantatge quan Débora amb una excel•lent vaselina supera la portera visitant, però la dorsal 4 salva sota pals rebutjant i deixant el dubte si la pilota havia traspassat la línia de gol. En la meva opinió si, però tampoc ho afirmaria amb rotunditat.

Al minut 88, el col•legiat assenyala penal favorable a les espanyolistes. Una rematada de Marta Yañez fa impacte a les mans d’una defensora dins l’àrea tot i la no voluntarietat en la jugada, l’esfèrica va al punt fatídic. El llença la pròpia davantera espanyolista, i estavella la pilota a la base del pal dret, recull el refús de la fusta i marca però com és lògic el gol no puja al marcador ja que no ha tocat ningú la pilota desprès del seu remat i per tant no podia ser ella qui rematés en segona instància.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Berta Noguera, Silvia Vila, Carla Cotado, Nacha Garrote, Sara García, Elena Fernánez, Brenda Pérez, Laura Carriba, Marta Yañez, Debora García, i Núria Mendoza.
Substitucions: Linda Pérez per Carla Cotado, m. 46; Anna Pacual per Laura Carriba, m. 67; Laura Barrau per Silvia Vila, m. 73; Mónica Orteu per Núria Mendoza, m. 77.

Àrbitre: Víctor Caballero León, comitè territorial català, delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Débora, m. 49; 2-0: Brenda, m. 58; 3-0: Débora, m. 59.

Incidències. Partit corresponent a la 10ena. jornada de Primera Nacional Femenina disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Poc públic en la primera hora del matí, anant venint posteriorment cara al derbi femení que després es disputava. Temps assolellat amb alguns núvols, temperatura freda, pujant lògicament amb el transcórrer del matí.




CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEMENINA, GRUP 3r.


.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1

SPORTING AT. CIUTAT PALMA

2710901338
2

R.C.D. ESPANYOL "B"

2710901276
3

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

22107122611
4

U.E. SANT ANDREU

19106132518
5

F.C. BARCELONA "B"

17105232915
6

GIRONA F.C.

16105142617
7

U.E. VIC

16105142224
8

U. E. LLEIDA

141141042121
9

C.E. EUROPA

12103341722
10

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

10103161226
11

C.D. SANT GABRIEL "B"

9103071421
12

A.D. CORNELLÀ DEL TERRI

9102351933
13

C. At. JESÚS

4101181433
14

P. BLANC BLAVA LA ROCA

01000101141


1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

RCD Espanyol B 3 Sant Andreu 0
El filial del RCD Espanyol contínua amunt amb gol-lejades
com la que va fer x 3-0 al Sant Andreu, justament i amb
claredat. Contínuem les nostres aspiracions x quedar campions
de categoria.
Adéu.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M