dijous, 25 de novembre del 2010

ACTES SOCIALS: PRESENTACIÓ I COL·LOQUI A LA
PENYA B.B. DE SABADELL









(Seu de la PBB de Sabadell, Centre Aragonès; Sabadell: Josep Maria)



Presentació del llibre: "GPE Manigua: El reforç d'un sentiment".

Ahir dimecres al vespre, va tenir lloc a la Penya Blanc-i-Blava de Sabadell, un dels actes de presentació del nou llibre “GPE Manigua: El reforç d’un sentiment” escrit per Jordi Llopis i editat per Sergio Fidalgo, en els que l’autor ha signat i dedicat els llibres de tots aquells presents que els van adquirir.

L’acte va començar a un quart de nou del vespre i tant l’escriptor com l’editor van fer una breu introducció del per què aquest llibre i com va sorgir la idea. Llopis ha explicat diversos temes com l’Aplec de Penyes del 2005 en Barcelona (l’únic realitzat en un lloc hostil a l’hora d’organitzar actes d’aquesta magnitud per l’espanyolisme, com és en la ciutat comtal), el tema de la demanda contra TV3, la consecució de la plaça amb el nom del nostre fundador. En definitiva totes les vicissituds afrontades per aquesta institució espanyolista en una societat tant de pensament únic i on l’Espanyol massa sovint no ha estat tractat amb el respecte mínim exigit per part de masses institucions, i cal dir-ho, tampoc no s’ha fet valer i defensat, per diferents i diversos interessos.

Després ha tingut lloc un col•loqui entre els ponents (Llopis, Fidalgo i Salvador Fosas, President de la PBB de Sabadell i Tresorer de la FCPE) i els assistents a l’acte, en els que també ha estat present el Secretari de la FCPE i President de la GPE Manigua, Daniel Bosch, que prèviament havia fet lliurament d’un banderí de la institució que presideix, a l'amfitrió Salvador Fosas.

En aquesta xerrada en ambient molt distés, s’han tractat diversos temes d’actualitat, com el més resen de les ofenses aparegudes en Mundo Deportivo contra la massa social del RCDE i en especial contra La Curva RCDE, el tema de TV3 al fil de la demanda en el seu dia de la GPE Manigua, els mitjans de comunicació (dels pericos i dels no pericos), el tema de l’ampliació de capital del RCDE, i altres temes relacionats amb les penyes veritables pulmons del club a nivell social, la Fundació, etc.

Desprès ha tingut lloc un aperitiu i beguda, i l’acte ha finalitzat sobre tres quarts de deu de la nit.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé, Josep M.! Tu sí que ets un crack, gràcies.
EPB




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M