dissabte, 27 de novembre del 2010

NOTICIES BREUS

Rectificació de Mundo Deportivo

Ahir en la seva edició el diari esportiu Mundo Deportivo focus de la polèmica dels darrers dies per les seves greus i falses acusacions a l’afició espanyolista, va admetre l’error, i va rectificar (segon intent) la informació donada negant tot el que s’afirmava en l’article originari de la polèmica. No obstant, en cap lloc de l’article consta expressament que el rotatiu barceloní (i barcelonista) hagi demanat cap tipus de perdó als ofesos, tan sols admet que tal acusació no s’ajustava a la realitat fruït d’una interpretació errònia.

“Mundo Deportivo quiere rectificar la información aparecida en su edición del pasado miércoles en la que se hacía referencia al hecho que se profirieran insultos contra Catalunya en el partido del pasado domingo ante el Hércules. Queremos manifestar que este extremo no se ajusta a la realidad, y que obedece a una errónea interpetración de los diferentes cánticos que se pudieron oir en el transcurso del mencionado partido.


Atlético de Madrid – RCD Espanyol (Vicente Calderón, 22:00 TV3- Sexta)

Mauricio Pochettino va facilitar ahir la llista de convocats per l’encontre corresponent a la 13ena jornada de lliga a Primera Divisió.

Els 18 convocats son: Kameni, Cristian Álvarez, Javi López, Chica, Jordi Amat, Forlín, Raúl Rodríguez,Dídac, Baena, Javi Márquez, Molina, Verdú, Luis García, Dátolo, Callejón, Osvaldo, Sergio García, i Álvaro.

Per la seva part, Quique Sánchez Flores ha convocat els següents divuit jugadors. De Gea i Joel com a porters, Valera, Antonio López, Filipe Luis, Godin, Ujfalusi i Perea com a defensors, Mario Suárez, Tiago, Raúl García, Fran Mérida, Assunçao, Reyes i Simao com a mitjos i mitges puntes, i Forlán, Agüero i Diego Costa com a davanters.

Arbitrarà el matx José Antonio Teixeira Vitienes de la territorial càntabre, assistit en bandes per Francisco Lamsfús Bartolomé i Cesar García Fernández i com a quart àrbitre Pablo González Fuertes.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M