divendres, 28 de gener del 2011

CANVIS A L'ESPANYOL "B"


José Manuel Romero, fitxat

L’Espanyol “B” ha fet oficial el fitxatge del davanter José Manuel Romero Ballús, jugador que s’entrenava ja feia díes amb el filial.

Romero Ballús va néixer a Sabadell el 29/09/88 i va jugar al CE Mercantil i a l’Hospitalet com a juvenil aconseguint registres de gols superiors a la desena, passant al filial del Real Mallorca on va militar dues temporades (2007/09) romanen lesionat durant força temps en la segona temporada.
Aquella temporada (2008/09) va jugar al CD Montcada en el mercat d’hivern on va aconseguir marcar un gol, i la passada temporada va militar a les files del CF Olesa, on només va disputar 552 minuts de joc marcant dos gols, després d’haver fet la pretemporada amb el Europa i no convèncer als tècnics del conjunt de Gràcia.


Després de la seva curta experiència al CF Olesa, va fitxar pel club balear del Sant Rafael d’Eivissa fins a final de temporada.

Actualment estava a prova per l'Espanyol B entrenant amb el conjunt de Toni Rovira, després de jugar al CE Premià, equip cuer del grup cinquè de la Tercera Divisió, on havia arribat al fitxar pel conjunt del Maresme el passat novembre, procedent del conjunt del Sabadell Nord, on tampoc va convèncer.



Sergio Ginés, cedit altre cop

Un que arriba i altre que se’n va: Sergio Ginés Albarrán (Badalona, 06/04/90, 1.85m.74kg.) marxarà cedit al Vilafranca. L’extrem dret espanyolista va començar al futbol base del Badalona, i en edat cadet va passar a integrar el futbol base del RCD Espanyol.

Va arribar a jugar a Segona Divisió B la darrera temporada amb el filial, però al no comptar gaire pels tècnics, va tenir que marxar al mercat d’hivern al CE Premià. Aquest estiu passat va tornar a la disciplina del filial, però ha jugat pocs encontres. Ha aconseguit un gol, al camp del Manlleu
.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M