LA DAMM TORNA A SORPRENDRE,
AL CADET "A" ESPANYOLISTA (0-1)

RCD Espanyol Cadet “A”: 0 – C.F. Damm: 1

Superats

Derrota del Cadet “A” davant la Damm en encontre disputat dissabte a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol. Si bé per ocasions l’empat hagués sigut un resultat molt més just, també s’ha de dir que l’Espanyol no va jugar gens bé i es va trobar davant un conjunt, el cerveser, que ja l’havia guanyat en el partit d’anada a Horta i que sembla haver-li agafat la mida als de Fran Navarro.

El primer xut va ser per els visitants, amb una bona intervenció d’Albert enviant a còrner. La rèplica, una centrada de Robert que va ser rematada per Pedro – el paraguaià tornava al Cadet, després de varis partits al Juvenil “B” – blocada amb molts problemes pel porter visitant.

El bagatge ofensiu del quadre espanyolista en aquest primer temps s’esgota amb una jugada individual de Pedro finalitzada amb un fregant el travesser, i un llançament d’un jugador local que el meta visitant rebutja, enviant a còrner.

En el segon temps, l’Espanyol surt els primers minuts més convençut en si mateix, i disposa de varies ocasions molt més clares per inaugurar el marcador: Una mitja volta de Pedro és blocada pel porter. El paraguaià també seria protagonista d’una molt bona jugada de l’extrem per la banda dreta, amb una centrada passada que remata ficant la bota Robert, però salva el porter i el refús l’aprofita Canti – que s’havia incorporat després del descans – per rematar a boca de canó, i incomprensiblement l’esfèrica acaba a còrner desprès de rebotar en un defensor.

Però la reacció espanyolista va ser efímera i l’equip va anar clarament de més a menys, fins que als vint minuts del segon temps, una jugada d’atac de la Damm, amb centrada des de la banda esquerra, acaba amb un remat que supera per la dreta al porter espanyolista. La Damm s’havia avançat en el marcador, i tot i quedava mitja segona part, el cop havia sigut bastant dur; definitiu.

L’Espanyol malgrat els canvis que Navarro va realitzar no va millorar gens, i no va disposar ni d’una sola ocasió per revertir el resultat advers en els minuts que mancaven de partit; per contra, la Damm es va anar enfortint psicològicament amb el pas dels minuts i va defensar-se molt sòlidament davant un Espanyol que si ja li havia costat el darrer partit davant el Junior a Sadrià (1-0), dissabte va acabar patint la manca d’encert cara a porta i l’acusat dèficit de creació.

Ara, la Damm s’acosta perillosament a la classificació (tercers a un punt dels pericos), mentre la lliga es tenyeix un any més de color blaugrana.