L'ALEVÍ "A" GOLEJA A LA DAMM
EN UN GRAN ENCONTRE (5-0)

RCD Espanyol Aleví “A”: 5 – C.F. Damm: 0

Superiors

El RCD Espanyol es va endur l’enfrontament de la Primera Divisió Aleví davant el conjunt cerveser amb un clar 5-0. Els de Miguel Ángel Samprón es van mostrar superiors al llarg del partit i van tornar a donar mostres del bon moment que travessa.

El primer quart va ser el més igualat, en el que l’Espanyol va dominar més, però no va gaudir de gaires opcions per avançar-se en el marcador. Tan sols un xut de Guillem i una rematada de Pol que va treure el porter, o un còrner llençat per Llinares que va rematar Albert de cap blocant el meta cerveser. Per contra, la Damm va tenir en els primers minuts de joc una bona ocasió que va acabar amb una rematada que va sortir fora.

En el segon quart van arribar els gols: En el minut sis, Fode rep fora de l’àrea, retalla a un jugador, a un altre en un pam de terreny, i deixa anar un xut potent que toca el porter però no pot aturar, acabant dins.

Un minut després, Fode marcar el segon del seu compte particular i eleva a dos la diferència en el marcador en rematar avançant-se amb el cap a un defensor i al porter en una pilota centrada.

Fode va ser el protagonista d’aquest quart, ja no sol pels dos gols, sinó per que va pogué més gols amb clares oportunitats que no van acabar en gol per ben poc: Una passada en profunditat d’Albert pel davanter centre perico, però va estavellar la rematada al cos del porter en el mà a mà. En altre jugada, una centrada de Joel és rematada per Fode al travesser. En els darrers instants, una recuperació de pilota i en jugada individual es planta davant el porter i aquest salva el gol.

Abans de marxar-se als descans, Fode aconsegueix el hat-trick en marcar de cap en el segon pal. Just premi al treball de tot l’equip i d’ell en particular en la punta d’atac.

En el tercer període, abans del 4-0, una ocasió d’Arnau de remat de cap a centrada de Pol que bloca el meta cerveser. El quart gol perico l’aconsegueix Arnau després de culminar amb una letal rematada, una bonica paret amb Dani Reina.
Guillem aconseguiria marcar després d’una jugada de Dani Reina, però l’àrbitre l’anul•là per posició anti-reglamentària.

El cinquè gol perico va ser obra de Guillem al rematar una centrada des de la dreta en la mateixa boca de gol, instants abans de la finalització del tercer període.

En el darrer quart, el marcador ja no es va moure més, tot i que l’Espanyol va disposar de varies ocasions com una de Dani Reina que va salvar el porter, o una de Fode, que va tornar a sortir durant l’últim període, en el darrer minut i en jugada individual va driblar la sortida del porter, però el seu xut se’n va anar fora a l’esquerra.

RCD Espanyol: Alex Vega, Dani Reina, Albert, Llinares, Pol, Guillem i Fode.
En el segon quart: Alex Vega, Dani Reina, Albert, Sergi, Joel, Guillem i Fode.
En el tercer quart: Adrià, Dani Reina, Bernils, Llinares, Pol, Guillem i Arnau .
En el darrer quart: Adrià, Albert, Bernils, Llinares, Sergi, Pol i Arnau.

Gols: 1-0: Fode, m. 21; 2-0: Fode, m. 22; 3-0: Fode, m. 28; 4-0: Arnau, m. 40; 5-0: Guillem, m. 43.

Incidències: Camp Tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Tarda molt freda de temperatura.

CLASSIFICACIÓ ALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ, Grup 2n.