DERROTA DE L'ALEVÍ "B"
EN UN PARTIT AMB MOLTES ALTERNATIVES I GOLS

RCD Espanyol Aleví “B”: 6 – UE Sant Andreu “A”: 8

Gols, remuntades, i derrota

El RCDE Aleví “B” ha tornat a perdre un encontre que ha començat 28 minuts tard sobre el seu horari previst, i en el que en diverses fases del mateix semblava sentir-se superior al seu rival, conjunt aleví de segon any, i inclòs s’ha posat en el començament del tercer quart amb avantatge 4-2, però no ha sabut mantenir el resultat i en tres jugades producte de greus errors defensius, se li ha anat el partit. L’intent de remuntada final s’ha quedat a meitat de consumar-se i l’equip de David Fernández ha acabat caient davant el Sant Andreu.

L’encontre no ha començat gens bé pels interessos locals ja que el Sant Andreu ha arribat fins a tres ocasions amb força claredat a la porteria defensada per Oliver. Entre el meta espanyolista i el desencert visitant s’ha evitat el gol, però aquest ha acabat arribant als tres minuts després d’un principi certament fort per part dels quatribarrats. El propi porter espanyolista ha evitat el segon després d’un clar contracop visitant als vuit minuts.

El primer xut perico ha estat obra de Sergi, bastant alt als deu minuts. A partir d’aquest instant, l’equip blanc-i-blau s’ha tret el domini de sobre i pocs instants després mitjançant Dani ha tingut l’empat en una clara ocasió que el davanter perico ha rematat per sobre la porteria amb tot a favor. Els locals han millorat molt i han gaudit de varies ocasions més de gol, com una pilota dividida que el meta s’ha avançat a un davanter espanyolista rebutjant amb el peu amb molts problemes, o una ocasió en la que la centrada xut de Sergi ha rebotat a les cames d’un defensor acabant a còrner i a punt de ser introduïda a la pròpia porta.

Els darrers instants del primer quart han estat de vertigen: L’Espanyol empata mitjançant Dani amb un xut ras ajustat al pal dret. I en el límit del temps, el Sant Andreu torna a colpejar només centrar de mig camp i després d’una errada defensiva, una centrada al segon pal, i allà tot sol el davanter quatribarrat remata a plaer.

Però el segon quart, el conjunt espanyolista s’ha crescut i ha remuntat el resultat: Tot i que el Sant Andreu ha tingut la primera ocasió amb un xut de falta ajustat al pal dret que Oliver ha salvat, ha estat l’Espanyol qui ha aprofitat un ràpid contracop després d’una bona oportunitat del Sant Andreu, i mitjançant Joan Rojas de xut ras, estableix la igualada al marcador.

Després d’una jugada individual de Miguel amb potent xut que rebutja a còrner el meta visitant, ha arribat el tercer gol local després que Toni hagi xutat, rebutjat en curt el porter que no pot blocar i Ángel, sol a boca de gol, marca a plaer donant-li la volta al marcador.

El tercer quart no podia començar millor quan l’Espanyol feia el quart, al primer minut de la represa, amb un gran xut de Miguel per tota l’escaire de la porteria quatribarrada; un gran gol.

Però quan millor semblaven anaven les coses, tot s’ha torçat de manera increïble: En pocs minuts, el Sant Andreu li ha tornat a donar la volta al marcador i ha marcat fins a sis gols, tres d’ells en el tercer període. El 4-3 en una doble rematada del dorsal 7 que en segona instància afusella al porter espanyolista. L’empat a quatre, en un contracop amb un xut creuat des de l’esquerra als deu minuts del tercer període. I dos minuts abans de la finalització d’aquest temps, després d’un còrner, una pilota mal refusada dins l’àrea, i en segona opció després d’un dolent rebuig, acaba marcant el Sant Andreu el 4-5. Al darrer minut, l’Espanyol ha pogut empatar amb un xut de Miguel a boca de gol que no ha fructificat.

En el darrer període, les coses tampoc han millorat; gens al contrari, l’Espanyol s’ha mostrat amb molts nervis en defensa davant un Sant Andreu de segon any que ha anat aprofitant els regals dels espanyolistes en cobertura. Una pilota perduda al primer minut, que salva Juanma (l’altre porter perico) en primera instància, però no pot evitar una segona rematada a plaer, i un altre error greu en defensa en el minut tres de Joan, que perd la pilota en l’àrea, acaba amb el 4-7 que deixa pràcticament sentenciat el partit.

Toni ha pogut reduir distàncies amb un gol de bella factura amb una volea, però el col•legiat l’ha anul•lat per posició anti-reglamentària. El Sant Andreu ha pogut ampliar diferències amb un xut que s’ha estavellat al travesser, i que el refús de la fusta ha estat rematat incomprensiblement als núvols quan ho tenia tot a favor el davanter visitant. Però el vuitè ha acabat arribant amb una centrada que ha tocat lleugerament un davanter quatribarrat, lo just per introduir l’esfèrica a la porteria espanyolista.

La reacció perica ha arribat un minut després, quan Josep, de lliure directe ha reduït diferències amb un xut ras ajustat al pal esquer i posteriorment, Angel, de primera, ha aprofitat una passada a l’espai de Toni, per fer el 6-8, establint el que seria ja resultat definitiu. El Sant Andreu ha pogut marcar el novè en el llançament de falta directa que el meta Juanma ha tret a còrner.

Gols: 0-1: m. 3; 1-1: Dani, m. 14; 1-2; m. 15; 2-2: Joan Rojas, m. 22; 3-2: Ángel; 4-2: Miguel, m. 31; 4-3: m.34; 4-4:m.41; 4-5: m. 44; 4-6: m. 46; 4-7: m. 48; 4-8; m. 53; 5-8: Josep, m. 54; 6-8: Angel, m. 55.

Incidències: Partit de la jornada 17ena. del grup primer de la Primera Divisió d’Alevins, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. L’encontre ha tingut l’anècdota inicial, del retard en la compareixença del col•legiat, fet que ha obligat a ambdós conjunts ha esperar-se fins a 28 minuts de demora en pogué iniciar l’encontre.

Cel assolellat i amb bona temperatura, que ràpidament ha baixat, tant aviat com el cel s’ha anat cobrint per densos núvols, i en moments del tercer quart, la pluja ha acabat fent acte de presència.