dissabte, 29 de gener del 2011

LA P.B.B. DE SANTS-HOSTAFRANCS,
FA LA SEVA INAUGURACIÓ OFICIAL



(Seu Social de la PBB de Sants-Hostafrancs: C/Bejar, Hostrafancs: Josep Maria).


Ahir vespre a la seu social del Carrer Bejar, al Restaurant “La Cova d’Or”, va tenir lloc l’acte d’inauguració oficial de la Penya Blanc-i-Blava de Sants-Hostafrancs. Tot i que la penya ja havia participat en uns quants actes dels que oportunament vam informar (butifarrada popular, signatura de llibres), ahir va tenir lloc l’acte oficial amb la presència d’una destacada representació de les forces vives del espanyolisme.

Per part del RCD Espanyol, l’acte va comptar amb la presència del conseller senyor Francesc Ciprès, i de Jaume Martínez. Van assistir diversos presidents de penyes espanyolistes com els de la PBB de Sabadell, Salvador Fosas, de Nou Barris i Penya Navarra-Rafa Marañón, Lluis Domínguez, que a la vegada ostentaven la representació de la Junta Directiva de la FCPE. També si han donat cita altres penyes com El Perico Ferroviari, amb Ramon Rius president també de l’APMAE, Héctor Alegría (Pericos Fidels), Josep Lluis Masriera (Pericos Economistas, que va celebrar el dia abans el seu sopar d'inauguració), Núria Araquistain (Joan Verdú-L’Esquerra de l’Eixample), així com la GPE Manigua representada per qui escriu aquestes línies.

Entre els presents també cal citar com és lògic a la penya amfitriona: La penya de Sants – Hostafrancs que recull el sentiment espanyolista d’aquestes dues barriades barcelonines i que es presidida per Josep Maria Morte i que junt als membres del seu consell directiu com Fermín Ruiz (secretari), Salvador Poquet (tresorer), i la resta de directius com l’amic Octavio) han celebrat aquesta oficial posada de llarg d’aquesta jove ambaixada perica. Tampoc s’han perdut l’acte nombrosos socis espanyolistes d’aquesta barriada que han volgut ser presents en aquesta efemèride.

També escriptors pericos i activistes com Sergio Fidalgo, Nacho Julià, Alex Riquelme i Oriol Vidal, un perico a TV3 que pràcticament tota la seva vida de professional del periodisme ha estat vinculada també al periòdic Blanc i Blau. I no m’oblido d’Enrique Silvestre, un ex jugador de la Real Sociedad (118 encontres a primera divisió) i que porta més de seixanta anys de soci del RCD Espanyol. Com diu una cèlebre dita en castellà: Nunca te acostarás sin saber algo más.

L’acte pròpiament dit ha consistit en els típics parlaments. Josep Maria Morte com a president de la penya ha encetat el torn dels discursos, seguit del conseller Francesc Ciprés, Lluis Domínguez en nom de la FCPE, i la regidora d'Esports a l’Ajuntament de Barcelona en el districte de Sants-Montjüic, la perica Núria García i García. No ha faltat tampoc paraules d’agraïment pel propietari del Restaurant La Cova d’Or, que cedeix com a llar el recinte per aquesta penya i que en aquesta ocasió va quedar petit davant la nombrosa quantitat de pericos que hi van assistir-hi.

El RCD Espanyol, mitjançant el senyor Ciprés ha fet lliurament d’una placa al President de la Penya, i també la FCPE ha tingut un detall amb aquesta ambaixada lliurant també altre placa. Després, també s’ha fet lliurament d’una distinció a la socia més antiga i a les més jovenetes. La regidora, el conseller i el president de la penya, han descobert la placa en el moment oficial en que ha quedat inaugurada la penya. Posteriorment, els sorteigs habituals en aquesta classe d’actes i un abundant àpat on no va faltar el cava per brindar pels èxits del nostre club.























Dir per últim que fa només uns dies, aquesta ambaixada espanyolista va inaugurar també la seva placa al nou estadi de Cornellà-El Prat.


Aquestes dues darreres fotos son de P.B.B. Sants-Hostafrancs.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M