dilluns, 24 de gener del 2011

EL FEMENÍ "B" GOLEJA,
I RECUPERA EL LIDERAT (6-0)

















RCD Espanyol Femení “B”: 6 – CD Sant Gabriel “B”: 0


El RCD Espanyol Femení « B » torna a ser líder del grup tercer de la categoria de plata del futbol femení espanyol, en vèncer per golejada al filial del Sant Gabriel (6-0) en partit disputat ahir des de les 14:00 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. A més, les ensopegades dels rivals de les espanyolistes (derrota del líder Levante Las Planas a Girona i empat del Sporting At. Ciutat de Palma a Cornellà del Terri) fan que les noies de Carlos Gómez tornin a estar a la part més alta de la classificació amb tot mereixement.

Ahir, les blanc-i-blaves van ser molt superiors al filial del Sant Gabriel i van aconseguir un resultat que encara podia haver estat més elevat tenint en compta que varies jugades van acabar als pals de la porteria visitant.

L’Espanyol va perforar la porteria defensada per Norma pràcticament a la primera acció seriosa de perill als cinc minuts de joc quan Alba Pomares amb acció individual xuta creuat ajustat al pal esquer de la porteria de l’equip col•legial. Les espanyolistes van pogué fer el segon després d’una molt bona jugada de la capitana Brenda, però que Laura Carriba molt lenta en l’acció s’entreté i perd l’ocasió xutant malament.

Débora, després de rebre de Brenda, no va perdonar i als vint minuts de joc va deixar el partit vist per a sentència quan ficant suficientment la punta de la bota va marcar amb un remat ras que va batre a la portera Norma.

A la mitja hora de joc, una passada en profunditat de Laura Carriba per Débora i aquesta superant la sortida de la portera visitant li envia l’esfèrica lluny del seu abast mentre la defensora María intenta junt al pal esquer rebutjar la pilota però aquesta ja ha sobrepassat la línia de gol.

Tan sols un minut després seria la defensora Sara qui podia haver fet el quart després de rebre en profunditat, i amb una vaselina superar a la portera visitant, però aquest cop si la dorsal 4 María treu sota pals salvant el gol junt al pal dret.

Abans d’anar-se’n als vestidors dues jugades de perill blanc-i-blau. La primera d’elles acabarà pujant al marcador com el quart gol de l’equip de Carlos Gómez: Serà una jugada de Laura Carriba per la dreta, centrada i arribant des de darrera per l’esquerra, Alba Pomares rematarà de volea al fons de la porteria. La darrera jugada, un mà a mà entre Brenda i la portera del Sant Gabriel del que resultarà guanyadora aquesta darrera ja que l’extrem espanyolista estavella la pilota al cos de la meta visitant.

En el segon temps, surten Mónica i Ana, i posteriorment Nacha i Laura. L’Espanyol mitjançant Anna Pascual elevarà a cinc la diferència desprès que una jugada amb varis refusos dins l’àrea li caigui a la jugadora del femení “C” i afuselli en la boca de gol.
El Sant Gabriel B que només havia realitzat un canvi al descans, donarà el seu tècnic entrada a la resta de la banqueta amb el partit totalment decidit.

En el tram final del partit, Alba Pomares va pogué fer un hat-trick però va estavellar l’esfèrica al cos de la portera visitant després d’una bona acció ofensiva. Marta Yañez, també va tenir el gol ven a prop, però el seu llançament es va estavellar al pal de la porteria del Sant Gabriel. L’Espanyol tornava a la càrrega en aquests darrers minuts després que en el segon temps la intensitat ofensiva hagués lògicament minvat amb els cinc gols que reflectia el marcador, i assetja la porteria d’un Sant Gabriel B que ho passa força malament per arribar a la fi del partit sense que augmenti la diferència en el marcador.

Anna Pascual estavella el seu remat al travesser al 72’ i el posterior refús de la fusta li cau a Alba Pomares al cantó contrari de la porteria, i encarant a la portera del Sant Gabriel, xuta fort creuat, però la meta Norma salva el gol rebutjant a còrner en una bona intervenció.

Finalment el sisè acaba caient després d’una rematada de Yañez que amb un bon xut des de la frontal estableix el que serà resultat final d’un partit que torna el liderat a les espanyolistes. La darrera jugada digna de menció, una jugada de Núria Mendoza que amb un pam de terreny fa un parell de retalls i deixa anar un tret que treu com pot la portera del Sant Gabriel en primera instància i una defensora posteriorment allunya la bola.




Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol Fem. “B”: Berta Noguera, Linda Pérez, Silva Vila, Carla Cotado, Sara García, Marta Yañez, Brenda Pérez, Núria Mendoza, Laura Carriba, Débora García, i Alba Pomares.
Substitucions: Mónica Orteu i Anna Pascual per Linda i Laura Carriba, m. 46; Nacha i Laura Barrau per Débora i Silvia, m. 58.


CE Sant Gabriel “B”: Norma, Natàlia, Judith, María, Gabriela, Belén, Andrea, Julia, Sandra, Esther, i Ainara.
Substitucions: Marlene per María, m. 46; Raisa per Sandra, m. 62; Natàlia R. per Esther, m. 66; Bea per Judith, m. 72.

Àrbitre: Carlos Albelda Bárcena, de la delegació de Barcelona. Va amonestar a Linda, m 25.

Gols: 1-0: Alba, m. 5; 2-0: Débora, m. 20; 3-0: Debora, m. 30; 4-0: Alba, m. 38; 5-0: Ana Pascual, m. 56; 6-0: Marta Yañez, m.73.

Incidències: Partit disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià corresponent a la jornada setzena del campionat de lliga de Primera Nacional Femenina. El partit es va disputar a la pitjor hora en quant a assistència de públic (purament testimonial), però a l’hora en que el nivell tèrmic oferia una agradable treva, al coincidir en les hores de més acció solar, en un dia força gèlid a tot el país.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA NACIONAL FEM. Grup 3r.

.CLASSIFICACIÓPTS PJPG PE PP GFGC
1

R.C.D. ESPANYOL "B"

391613034612
2

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

371612134018
3

SPORTING AT. CIUTAT PALMA

351611234317
4

GIRONA F.C.

341611144319
5

U.E. VIC

28169164038
6

F.C. BARCELONA "B"

24167363925
7

U.E. SANT ANDREU

23167273531
8

C.E. EUROPA

22166463331
9

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

22167182536
10

U. E. LLEIDA

19165473032
11

C.D. SANT GABRIEL "B"

131641112039
12

A.D. CORNELLÀ DEL TERRI

12162682450
13

C. At. JESÚS

91623112148
14

P. BLANC BLAVA LA ROCA

41611141861








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M