dissabte, 29 de gener del 2011

COMUNICAT DE L'APMAE


NOTA DE PREMSA: APMAE (28/1/2011)



En relació a les decisions preses pel Consell d'Administració del RCD Espanyol de Barcelona, SAD, en les darreres 24 hores que han comportat els traspassos de dos jugadors molt importants del 1r. Equip . La Junta Directiva de l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol vol manifestar el següent:

1r) Ens ha sorprès negativament el fet que hagin estat venuts dos jugadors enlloc de 1, quan públicament destacats membres del Consell d'Administració havien declarat aquesta mateixa setmana que només hi hauria una venda.

2n) No entrarem a valorar els criteris o motius esportius d'ambdues operacions, per això entenem que hi ha els Tècnics Esportius del Club; però si que ens preocupa el decensís que pugui ocasionar tot això al nostre entorn (socis i accionistes) ara que estem atravesant un bon moment esportiu.

3r)Atenent a la nostre posició manifestada a la darrera Junta d'Accionistes i considerant la intervenció del Conseller de l'Area Econòmica en la mateixa junta; amb la xifra aconseguida amb la venda d'aquests actius (jugadors) que han estat publicades en el dia d'avui; demanem al Consell d'Administració del RCDEspanyol de Barcelona, que reconsideri les bases de l'operació de l''ampliació de capital perquè entenem que amb les actuals circunstàncies aquesta ampliació no hauria de superar mai la quantitat fixada en les condicions del crédit sindicat (6.000.000€).

4t) En cas que el Club no modifiqués les bases de l'ampliació de capital i aquesta fos per un import superior als 6.000.000€ (del crédit sindicat); la Junta Directiva de l'APMAE sol.licitem que des de l'Area Econòmica del Club siguin més transparents i ens informin de la situació econòmica real del RCD Espanyol de Barcelona SAD.

VISCA L’ESPANYOL!!!


La Junta Directiva de l'APMAE






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M