diumenge, 23 de gener del 2011

L'ESPANYOL FEMENÍ DESTROSSA A LA REAL (7-0)

L'ESPANYOL REMUNTA I GUANYA AL GETAFE (1-3). L'EQUIP SI CREU, IL·LUSIONAT, AMB EUROPA.
















RCD Espanyol Femení “A”: 7 – Real Sociedad: 0


Golejada amb sabor agredolç del conjunt d’Aja.

El RCD Espanyol Femení “A” ha golejat a la Real Societat (7-0) en l’encontre de lliga disputat aquest migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià. La cara negativa del partit ha estat la presumible greu lesió de lligaments de Sara Mérida, que ha tingut que ser retirada en llitera i posteriorment amb l’ambulància.

La victòria espanyolista s’ha combinat amb la derrota del líder i actual campió, el Rayo Vallecano a Saragossa davant Prainsa Zaragoza Transportes Alcaine (3-1), fet que ha portat com a conseqüència, que les espanyolistes siguin segones a un punt del líder, l’Athletic Club, i que les pròximes rivals de les periques, les madrilenyes del Rayo siguin ara mateix terceres a la classificació.

L’Espanyol ha donat un autèntic bany al conjunt txuri urdin. Les espanyolistes han realitzat un primer temps que ha ratllat la perfecció davant un conjunt que arribava invicte (un triomf i empats davant Barça i Rayo), i que va ser líder del grup A en la primera fase superant inclòs a l’Athletic Club. Les periques han sortit decidides des del primer minut a destrossar la feble avui defensa visitant que no ha pogut en tot moment sujectar a Vero i Erika. I això que va avui no hi era Willy...

La primera acció, una gran ocasió d’Erika als primers minuts quan dribla a Sokoa Azkarate i remata fora desprès de sortir del regat. El gol no s’ha fet esperar, i una penetració de la pròpia davantera navarresa per la dreta, ha acabat amb la passada de la mort per Vero amb una centrada rasa que la gallega remata a plaer al fons de la porteria.

Erika ha tornat a desaprofitar una gran ocasió quan ha rebut en profunditat de Meseguer, ha regatejat la sortida de la portera basca, i amb tot a favor sorprenentment, se li ha anat fora el seu remat aquest cop molt més clara que la primera acció anteriorment esmentada.

Vero ha sentenciat amb un segon gol quan en jugada individual s’ho ha fet tot ella. Ha driblat a la darrera jugadora, i entrant a l’àrea, de xut ras supera per segona vegada a la meta visitant. Erika ha gaudit de la tercera gran ocasió de gol, quan Vero altre cop, ha ficat en profunditat per la davantera i encarant Sokoa l’ha creuat en excés i se li ha marxat per ben poc.

A la mitja hora de joc, Vero ha rematat de cap al travesser, però quan ha recollit el refús i ha marcat a plaer, el col•legiat Galán Baró ja havia invalidat l’acció per clar fora de joc.
Només un parell de minuts després, ha tingut lloc un servei de Vero de cantonada i molt llesta Marta Torrejón ha ficat el cap amb la seva habitual habilitat i ha superat a Sokoa davant la pròpia portera de la Real.

L’Espanyol hagués pogut fer el quart després que una pilota en profunditat entre línies de Vero per Alexia, i la molletenca li cedeix a Sandra Vilanova, tota sola, però erra la rematada la ex del Llevant i Rayo.

Abans del descans encara l’Espanyol ha marcat tres gols més. El 4-0 obra d’Erika Vázquez quan ha recollit una pilota sense amo, ha controlat, retallat i ha marcat amb una bona definició. La pròpia Erika ha anotat el cinquè amb una vaselina avançant-se a la sortida a la desesperada de Sokoa. La navarresa s’ha avançat molt bé a la portera i la pilota ha entrat mansament.
Abans del descans, una passada de Vero a la dreta, centrada d’una companya i Alexia de cap remata molt bé aconseguint el sisè gol perico. Resultat d’escàndol a mig partit.

En el segon temps el ritme frenètic del primer període ha anat minvant sensiblement com també era més que lògic. Amb tot, una Vero espectacular i estel•lar, no afluixava gens ni mica i altre cop ha agafat en camp propi una esfèrica i travessant la medul•lar i marxant-se de dues jugadores ha intentat una paret amb Merida que Ana Magaña ha tallat al final impedint la culminació de la jugada.

Aja realitza tres canvis de cop entrant Ane, Lara i Sonia (al descans s’havia quedat fora Alexia i Mérida havia ocupat el seu lloc).
Vero Boquete marca el setè i darrer gol, quan engalta una potent volea i marca un gol d’autèntica bandera.

La noticia trista de la matinal ha vingut donada quan Sara Mérida en una acció del joc, s’ha lesionat i després de molts minuts atesa mèdicament a la banda, ha confirmat el mal presagi de la lesió i ha acabat sent retira amb llitera. Una veritable llàstima!.

El ritme ha decaigut notablement. L’Espanyol jugant amb deu jugadores – havia esgotat tots els canvis – i després de la greu lesió de la companya i amb set gols al marcador, ja tan sols ha sigut un deixar córrer els minuts amb una Real totalment derrotada feia molts i molts minuts.

Tan sols una jugada en aquesta fase de partit per ressenyar: Una passada en profunditat a l’esquena de les defensores de Vero per Erika, i aquesta molt ràpida supera la sortida desesperada de Sokoa, però perd l’angle necessari per pogué finalitzar la jugada; intenta obrir enrera per Meseguer per que afuselli però Irene ho evita molt oportuna al tall. El col•legiat tan sols ha descomptat un minut i escaig, malgrat el força temps perdut. No feia falta més. Tot estava ja dit.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Kenty, Marta Torrejón, Vanesa Gimbert, Andrea Pereira; Meseguer, Monforte; Sandra Vilanova, Alexia, Erika, i Vero.
Substitucions: Sara Mérida per Alexia, m. 46; Sonia Matías, Ane, i Lara per Andrea Pereira, Vanesa i Sandra, m. 55.

Real Sociedad: Sokoa, Irene, Gurutze, Maite Lizaso, Sandra Ramajo, Ana Magaña, Maialen Zelaya, Ainara Herrero, Marina Agoues, Evelyn i Aintzane Enzinas.
Substitucions: Idoia per Agoues, m. 63; Eguzkiñe i Estibaliz per Azkarate i Maialen, m. 83.

Gols: 1-0: Vero, m. 7; 2-0: Vero, m. 19; 3-0: Marta Torrejón, m.30; 4-0: Erika, m. 33; 5-0: Erika, m.38; 6-0: Alexia, m.42; 7-0: Vero, m.57.

Àrbitre: Francesc Galán Baró, del comitè territorial català, delegació del Bages.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit corresponent a la quarta jornada de la segona fase de la Superlliga Femenina. Matí assolellat, però molt fred.



.GRUP "A" SEGONA FASE PTS PJPG PE PP GFGC
1

ATHLETIC CLUB

94301134
2

R.C.D. ESPANYOL

84220132
3

RAYO VALLECANO

7421193
4

F.C. BARCELONA

7421152
5

REAL SOCIEDAD

5412128
6

ATLÉTICO DE MADRID FÉM.

4411236
7

PRAINSA. TRANSP. ALCAINE

34103310
8

C.D. SANT GABRIEL

14013114






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M