dimecres, 25 de maig del 2011

CHICA, PRINCIPI D'ACORD AMB EL BETIS

Foto d'arxiu.


Francisco Javier Chica Torres va néixer a Barcelona el 17 de maig de 1985 i va començar la seva carrera esportiva en el FC Martinenc on va pertànyer des de la temporada 1990/91 fins la 1995/96 en que va fitxar per l’entitat espanyolista.


Va iniciar la seva etapa espanyolista jugant amb l’Aleví “A”, passant per totes les divisions inferiors del futbol base del RCD Espanyol fins que en la temporada 2004/05 va passar al filial espanyolista on va militar dues temporades fins que en la temporada 2006/07 va passar al primer equip fins el partit del passat dissabte davant el Sevilla.  

Amb l’Espanyol va ser subcampió de la Copa de la UEFA (2006/07) com a màxim fita assolida, i una Copa de Catalunya (2010),  mentre que amb la Selecció Espanyola sub-19 va aconseguir el Campionat d’Europa en 2004. En categoria juvenil va aconseguir amb el RCD Espanyol, dues copes del Rei Juvenils consecutives (2002/03 i 2003/04).




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep María;

De la conversación que hemos tenido esta tarde y no me acordaba de sus nombres.
Uno era Torras y el otro que hablaba muy claro,Pitarc,este estaba metido en la Volta,en el ciclismo.

Saludos.

Joaquin

Josep Maria ha dit...

Saludos.

Anònim ha dit...

Hola: Estic una mica emprenyat, perqué aixó de no prorrogar als de la casa, peró entenc, que la pedrera de l 'Espanyol en hi molts radera, es llei de vida en aquesta casa.
Gràcies i en especial a Chica, tenia certa amistat amb ell, per esser del districte i molts anys de contacte.
Seguirem endavant i visca l'Espanyol.
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M