diumenge, 22 de maig del 2011

EL JUVENIL GOLEJA AL TENERIFE
I JA ÉS A QUARTS DE FINAL DE LA COPA

EL FEMENÍ ESTARÀ A LA FINAL FOUR DE LA COPA DE LA REINA. HA GUANYAT A LEZAMA 0-2 (GLOBAL: 5-1)A L'ATHLETIC CLUB.



















RCD  Espanyol Juvenil “A”: 4 – CD Tenerife: 1


Remuntada i a quarts…

El RCD Espanyol es va classificar ahir pels quarts de final de la Copa de S.M. el Rei de Juvenils en tornar a derrotar al CD Tenerife per 4-1. Ja a l’encontre d’anada els de Martín Posse havien guanyat 0-1 als insulars. Ahir dissabte, després que el quadre canari s’avancés donant la sorpresa en els primers minuts de joc, l’Espanyol amb millor joc i mostrant una major superioritat, va donar-li la volta al marcador guanyant amb claredat i obtenint el bitllet que el permetrà estar dins els vuit millors equips juvenils d’Espanya.

La sorpresa saltava a la Ciutat Esportiva quan el dorsal 11 Franco aprofitant una jugada en la que la cobertura espanyolista va estar poc encertada, engaltava escorat a l’esquerra un potent xut creuat que superava a Edgar Badía. Portàvem set minuts de joc, i el CD Tenerife havia empatat l’eliminatòria.

Les llums d’alarma s’encenien quan una pèrdua en una pilota lluitada per alt per Albert Blázquez, se la emporta el davanter centre Alexander i amb molt de perill tot sol, xuta fort però alt per sobre la porteria espanyolista.

L’Espanyol comença a fer-se amb el control del partit després d’un decebedor començament i en una passada d’Albert Blázquez en profunditat per Jafar, aquest remata ajustat a la dreta de la porteria canària, aconseguint l’empat als vint-i-quatre minuts de joc.

Aquest gol donaria més confiança als de Posse – ahir lluny de la banqueta al ser expulsat en l’encontre d’anada a Canàries – que es farien amos i senyors del mig del camp controlant un partit que ràpidament canviaria de signe. Una bona combinació d’Albert fent la paret amb Eric, acaba amb la centrada del lateral dret rebutjant en darrera instància un defensor visitant en una acció de molt perill. Gabi, fica minuts després una pilota en profunditat per Jafar, però l’autor del primer gol perico s’entreté massa i desaprofita l’ocasió.

Als trenta-cinc minuts l’Espanyol dona la volta al marcador fent el segon. Una centrada d’Albert Blázquez per la dreta i Gabi rematant de primera ficant el peu aconsegueix batre a mitja alçada al meta Dani.

Una passada de Jafar per Gabi és a punt de significar el tercer, però un defensor ho evita interceptant la rematada enviant a còrner.  No trigarà gaire en establir Gabi el 3-1, al recollir dins l’àrea una bona pilota, girar-se i rematar a boca de canó afusellant Dani.

El partit estava decidit tot i que el Tenerife, (un conjunt que va jugar i va deixar jugar) també va tenir la seva opció a cinc minuts del descans quan Alexandre va superar la cobertura espanyolista i tot sol, va rematar a l’esquerra d’Edgar Badía, a mig metre del pal esquerre en una gran ocasió.
El segon temps es va iniciar amb un ensurt a càrrec de Pedro que va penetrar per l’esquerra, salvant un defensor a còrner.  L’Espanyol ràpidament tornarà a ser el dominador absolut del joc i Paul Quaye tindria una gran ocasió després d’una molt bona acció individual d’Eric López, qui aconsegueix driblar al porter i en perdre angle cedeix enrera per Gabi qui tampoc ho veu clar i veu totalment desmarcat a Paul qui dins l’àrea també, xuta fort, però per sobre el travesser.    

Al 58’, Eric va ser objecte d’una clara falta dins l’àrea que Israel Simón del Pino va treure un parell de pams, fora de la mateixa i va convertir en falta el que era un clar penal. El càstig es va llençar sense conseqüències.

L’equip perico era el clar dominador del joc i va pogué augmentar el compte golejador com en una centrada molt bona de Blázquez que no va arribar per ben poc Gil al remat de cap, seguint la jugada Clerc qui des de la banda contraria va centrar ras passejant-se la bola per l’àrea petita sense rematador.

En el tram final del partit, canvis; entrada d’Arroyo, Miravent, Pirulo i Kilian.  Precisament a falta de cinc minuts per la fi del partit, una centrada molt bona de Carles Clerc des de banda esquerra va ser tocada lleugerament per Kilian enviant la bola al fons de la porteria significant el 4-1 definitiu. La darrera jugada de perill del partit va ser per Gabi, però el seu xut va sortir per sobre el travesser.

El sorteig dels quarts de final està previst pel proper dimarts 24 de maig a les 11:00 a la seu de la RFEF.    


Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Edgar Badía, Blázquez, Rubén, Carles Clerc, Blanchart, Pau, Paul, Gabi, Jafar, Gil, i Eric.
Substitucions: Arroyo per Blanchart, m. 62; Miravent per Pau, m. 62; Pirulo per Eric, m. 71; Kilian per Jafar, m. 77. 

CD Tenerife: Dani, Aaron, Oushane, Oscar, Jonhy, Lamine, Omar, Jorge, Alexander, Pedro i Franco.
Substitucions: Leandro per Aaron, m. 58; Nacho per Oushane, m. 80; Fabian per Pedro, m. 84; Palme per Leandro, m. 84.

Àrbitre: Israel Simón del Pino, del comitè territorial català. Cartolina groga per Dani, m. 58.

Gols: 0-1: Franco, m. 7; 1-1: Jafar, m. 24; 1-2: Gabi, m. 35; 3-1: Gabi, m. 36; 4-1: Kilian, m. 85.

Incidències: Encontre corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Copa SM el Rei de juvenils, disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva de Sadrià en la matinal del dissabte, amb molt poc públic per l’horari (11:00 hores) però amb Sadrià ple degut als encontres de l’Escola del RCDE que tenen lloc cada matí de dissabte a la Ciutat Esportiva fins les 14:00 hores.   




L'activitat a Sadrià ahir al matí, al màxim.
Centenars de nens a l'Escola donaven una imatge que contrastava amb el poc públic que veia l'encontre del Juvenil "A" a un horari certament inusual i poc adient.  El camp tercer, dividit en un munt de petits terrenys de joc per la mainada de l’escola que disputaven durant tot el matí els seus habituals encontres de competició en els diferents nivells. 


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Alguien o tu josep maria sabe el porque no jugo sergi darder si no estaba lesionado ya que jugo con el filial el viernes en un partido amistoso? Es verdad que se va al futbol ingles como se comentaba ayer por la ciutat esportiva? Si es asi mal vamos segun mi opinion, ya que es uno de los mejores jugadores de nuestra cantera y un tipo de jugador muy necesario para el primer equipo ya que aparte de marquez no tenemos calidad en el centro del campo y este tipo de futbolista no abunda en nuestra cantera!

Josep Maria ha dit...

Nos sorprendió a los que estábamos viendo el partido que en efecto no jugara. Pero esa pregunta se la tiene que hacer al cuadro técnico y si es que hay algo de lo que comenta de que se va al futbol inglés, al propio jugador o representante, que a buen seguro será quien realmente lo sabrá...
Pronto saldremos de dudas.
Saludos cordiales.

Anònim ha dit...

yo estuve en el partido y la verdad que no vi bien el que jugadores que han jugado toda la liga como Bonilla,Pirulo ,Arroyo no jugaran porque estaban jugando los que han subido al B Y si Darder se va sera una lastima ya que es un gran jugador,Saludos de un perico

Anònim ha dit...

seguro que josep maria sabes algo del tema darder pero por algun motivo no quieres mojarte ni contar el porque darder no jugo¡¡ esto huele muy mal y ya solo falta que lo que comenta el primer comentario sea cierto y darder tambien abandone el club, esto seria reirese de todos los pericos¡ tenemos tres jugadores muy buenos en la cantera y solo falta que uno de ellos se vaya¡ espero que solo sea un rumor y que alguien si sabe algo diga el porque darder no participa en la copa del rey con el juvenil¡

Anònim ha dit...

amigo jose maria yo tambien creo que no te quieres mojar porque yo tengo entendido que hay algun jugador mas que tambien puede que abandone el club del juvenil,ya que tenemos buena cantera no tendriamos que dejarlos ir,el otro dia el Sport decian de algun jugador que se van al eterno rival,esperemos que no sea verdad,Bueno son habladurias a veces pero cuando rio suenaaaaaa
saludoss




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M