dijous, 26 de maig del 2011

NEIX LA PLATAFORMA
CATALUNYA ÉS MÉS QUE UN CLUB

PROU DE NACIONALBARCELONISME !!!!


S’ha creat una nova plataforma que ja s’estén com la pólvora per la xarxa d’internet i per les xarxes socials que s’anomena “Plataforma Catalunya es més que un club”.

Si et sens menyspreat, si et sens fastiguejat i fart d’aquesta dictadura esportiva que atempta ja no només en l’aspecte purament esportiu sinó inclòs a nivells bàsics de la societat (a l’ensenyament, televisió, mitjants, etc.), rebel•lat contra aquesta imposició que des del poder polític, financer, i mediàtic sens pretén imposar.

No al nacionalbarcelonisme, No al pensament únic!!!


Dona la teva signatura a:



MANIFEST DE LA PLATAFORMA “CATALUNYA ÉS MÉS QUE UN CLUB”


“Perquè ningú es pot apropiar d'un país i d'una bandera. Perquè el pensament únic, sigui en l'àmbit que sigui, és nociu per a qualsevol societat. Perquè la diversitat és indispensable. Perquè és indecent que servidors, institucions i empreses públiques estiguin al servei d'un club privat d'esport. Perquè no és el mateix informació que propaganda. Perquè nosaltres també paguem el sou del president de la Generalitat, els treballadors de la CCRTV i els mestres de les escoles públiques catalanes. Perquè no estem obligats a ser com la majoria. Perquè creiem que ningú ens pot representar si nosaltres no donem el nostre consentiment. Perquè pensem que els nostres fills tenen dret a triar sense que se'ls adoctrini. Perquè considerem que no hi ha res més perillós que dividir els ciutadans entre els que són normals i els que no, ni res més ridícul que fer-ho en funció de la seva filiació futbolística. Perquè, tot i que el nostre país és tan petit, continua sent massa gran. I, sobretot, perquè aquesta terra també és nostra, volem cridar: Catalunya és més que un club! “








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M