dimecres, 25 de maig del 2011

DIUMENGE, XXI APLEC DE PENYES
DEL RCDE A CASTELLAR DEL VALLÈS


PENYA BLANC-I-BLAVA DE CASTELLAR DEL VALLÈS

XXI Aplec de Penyes


Diumenge 29 de maig i organitzat per la Penya Blanc i Blava de Castellar del Vallès, tindrà lloc el 21è Aplec de Penyes del RCD.Espanyol a Castellar del Vallès (Barcelona)



El programa es el següent:


9.30-10.30h   Esmorzar a la Plaça Major
10.30-10.45h Passejada fins l'Ajuntament i recepció i parlaments d'autoritats
11.15-11.45h Passejada fins el Camp Municipal de futbol.
                    Partit entre els veterans de la U.E.Castellar i els del RCD.Espanyol.
14.30h          Dinar de germanor a l'Espai Tolrà
                    MENÚ
                    Meló amb pernil de bodega i amanida de mango a la vinagreta.
                    Melós de vedella(Mar i Muntanya) i brotxeta de verdures i patates
                    risolades.
                    Pastís Aplec i cafes
                    Vi negre, rosat, cava brut nature i aigua
                    Preu: 35€

                   MENÚ INFANTIL
                   Macarrons amb salsa de tomàquet i formatge ratllat
                   Pollastre a l'Ast i patates xips
                   Pastís Aplec
                   Refrescos i aigua
                   Preu: 10€



Com arribar-hi 

Castellar del Vallès es troba a la comarca del Vallès Occidental, i està situat a 7km de Sabadell i a 11km de Terrassa. La manera més senzilla d'arribar a Castellar del Vallès des de Barcelona en vehicle, és des de les rondes de Barcelona o des de l'Av. Meridiana, prenent la C-58 en direcció Terrassa- Manresa. Passat Badia del Vallès, s'ha d'agafar la sortida de Sabadell Sud i continuar per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Finalment, trencar a mà dreta per agafar la carretera de Castellar B-124.

Des de Girona, s'ha d'agafar l'A-7, desviar-se a l'alçada de Mollet direcció Tarragona - Lleida, Terrassa - Manresa, i enllaçar amb la C-58 a l'alçada de Badia del Vallès. A la C-58 s'ha d'agafar la primera sortida, Sabadell Sud i continuar per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Finalment, trencar a mà dreta per agafar la carretera de Castellar B-124.

Des de Lleida o Tarragona, també s'ha d'agafar l'A-7 i, a l'alçada de Sant Andreu de la Barca, prendre la direcció Girona-França. Una vegada passada la UAB, s'ha de sortir a l'alçada de Badia del Vallès a la C-58, direcció Terrassa - Manresa. Un cop a la C-58, agafar la primera sortida, Sabadell Sud i continuar per la Gran Via de Sabadell fins al pont núm. 7. Després, seguir la mateixa ruta que en els casos anteriors.

Castellar també és accessible en transport públic des de Sabadell, mitjançant l'empresa SARBUS. Surten vehicles regularment de l'andana núm. 9 de l'Estació d'Autobusos de la Plaça Antoni Llonch de Sabadell. La durada del trajecte fins a Castellar és, aproximadament, de 30 minuts.

La connexió més senzilla és arribar a Sabadell amb Renfe, a l'estació de Sabadell centre, donat que està situada a la mateixa plaça Antoni Llonch, on hi ha l'estació d'autobusos, o bé fent enllaços amb diferents línies d'autobús, donat que els intercanvis es fan al mateix lloc.

El dinar de germanor, que se celebrarà a les 14.30h, entre les penyes assistents i els convidats, tindrà lloc a la Nau Gran de l'Espai Tolrà, equipament municipal de 10.000 m2.


FEDERACIÓ CATALANA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M