dilluns, 23 de maig del 2011

EL FEMENÍ RESSORGEIX ACONSEGUINT UN TRIOMF PER
L'ESPERANÇA I LA IL·LUSIÓ (0-2)

Foto d'arxiu. Imatge del partit d'anada a Sadrià on ja l'Espanyol va marcar distàncies davant l'Athletic Club


Athletic Club: 0 – RCD Espanyol Femení "A": 2

Classificades brillantment !!!

El RCD Espanyol es va classificar brillantment per la “Final Four” de la Copa de la Reina de futbol femení, en tornar a derrotar al conjunt basc de l’Athletic Club en Lezama per un resultat de 0-2. Les blanc-i-blaves, sense la seva principal estrella Vero Boquete lesionada per quatre setmanes, portaven un 3-1 al seu favor del partit d’anada disputat feia una setmana a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

RCD Espanyol, FC Barcelona que va protagonitzar la sorpresa eliminant al Rayo Vallecano, Atlético de Madrid Féminas i Real Sociedad son els quatre conjunts que disputaran la final a quatre, tot pendents que en la seu de la RFEF es celebri el sorteig per dictaminar quins aparellaments tindran lloc a les Semifinals.

En quant al partit davant el conjunt basc (a qui ja dèiem que històricament sempre se li empassa l’eliminatòria prèvia no havent arribat mai ha guanyar aquesta competició ni tan sols en l’època daurada de les tres Superlligues consecutives), l’Espanyol va enllestir ràpidament la seva feina, al avançar-se mitjançant la molletenca Alexia Putelles en el minut 14. Un contracop a càrrec de Willy, culminat per Sandra Vilanova va establir el resultat definitiu al minut 32, deixant l’eliminatòria totalment sentenciada, amb un segon temps pràcticament de tràmit.

Felicitats doncs, a l’equip femení, després de tot el que va viure i patir en la tornada de la final de la lliga, ha demostrat amplament la seva qualitat i esperit de superació inclòs en les pitjors conjuntures.



Fitxa Tècnica:
Athletic Club: Ainhoa, Marta Moreno, Tzibi, I. Murua, Orueta, Gangoiti, A. Olabarrieta, Ibarra, J.Flaviano, Saioa i Guru.
Substitucions: Itsaso per A. Olabarrieta, m. 58; Manu per I. Murua, m. 64; Paula per Silvia, m. 74.

RCD Espanyol:  Mariajo;  Ane, Marta Torrejón, Vanesa Gimbert, Sonia Matías; Meseguer, Monforte; Sandra Vilanova, Alexia, Willy; i  Erika.
Substitucions: Lara per Meseguer, m. 56; Andrea Pereira per Monforte, m 64; Debora per Alexia, m. 80.

Àrbitre: Gonzalo Zubiar de Velasco del comitè territorial basc. Va mostrar cartolines grogues a Meseguer, m. 17, Monforte, m. 35, Flaviano, m. 51, Tzibi, m. 65, i Paula, m. 86.

Gols: 0-1: Alexia, m. 14; 0-2: Sandra Vilanova, m. 32

Incidències: Partit de tornada dels Quarts de Final de la Copa de S.M. la Reina. Instal•lacions de Lezama, Bilbao.

 
COPA S.M. LA REINAQUARTS DE FINAL (15/22 MAIG)TA
PRAINSA TRANSPORTES A. ATLÉTICO DE MADRID FÉMINAS1-20-1
RAYO VALLECANOF.C. BARCELONA1-20-2
ATHLETIC CLUBRCD ESPANYOL0-21-3
C.D. SANT GABRIELREAL SOCIEDAD2-11-3



1a. ELIMINATÒRIA (1 i 8 Maig)COPA S.M. LA REINA  
S.D. LAGUNAKATHLETIC CLUB1-50-6
S.D. REOCÍN F.C. BARCELONA0-31-4
U..D. COLLERENSEATLÉTICO DE MADRID FÉM.1-30-1
SPORTING HUELVA  (Retirat)PRAINSA Z. (Classificat)  
LEVANTE U.D.F. C.E. SANT GABRIEL1-12-3
VALENCIA FÉMINASREAL SOCIEDAD2-10-1
 

1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

FELICITATS CAMPIONES. Athletic Club de Bilbao 0-2 RCD Espanyol
Sorteig de la final four


El divendres tindrà lloc el sorteig de la final four de la Copa de la Reina. Desitgem la millor sort al RCD Espanyol al bombo. Els partits es jugaran a la Ciutat del Futbol de la Reial Federació Espanyola (RFEF), al municipi madrileny de Las Rozas.Los trobades de semifinals es jugaran el divendres 17 de juny a les 18.00 i a les 20.00 hores. Els guanyadors d'aquests partits lluitaran pel títol el diumenge 19 de juny a partir de les 11.00 hores Els possibles rivals seran Atlètic de Madrid Fèmines, Reial Societat i F.C. Barcelona.

Copa de la Reina. Volta de Quarts. Ja estem a semifinals (Final Four). A per la tercera copa de la reina consecutiva. Sort. Hem guanyat per 0 a 2 al Athletic Club de Bilbao. Havíem de defensar el resultat i ho vam fer de la millor manera possible. Sentenciant a la primera part. (14 ') 0-1. Xut llunyà des de prop de la banda de la internacional perica Alexia Putellas que va sorprendre per alt a Ainhoa. (32 ') 0-2. Contraatac del RCD Espanyol que finalitza amb una passada enrere d'Ana Maria Romero Willy perquè marqués Sandra Vilanova.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M