dimarts, 24 de maig del 2011

TRIOMF CURT DE L'ALEVÍ
EN ELS QUARTS DE FINAL (2-0)












 RCD Espanyol Aleví “A”: 2 – UE Lleida: 0

A Semifinals!.

El RCD Espanyol Aleví “A” va aconseguir dissabte classificar-se per les semifinals del campionat de Catalunya d’alevins en derrotar en l’eliminatòria disputada a partit únic en la Ciutat Esportiva de Sadrià a una UE Lleida que va tenir molta sort al evitar un resulta molt més ample que el advers 2-0 amb el que va finalitzar l’encontre.

Efectivament; l’equip de Miguel Ángel Samprón va realitzar un bon encontre però li va faltar culminar les grans i nombroses ocasions per aconseguir sentenciar una eliminatòria  en la que l’equip lleidatà va estar viu durant molts minuts degut a la falta d’encert dels davanters pericos, als pals de la porteria i l’actuació del meta visitant.

En el començament del partit va ser just al contrari l’equip de la capital del Segrià qui va gaudir de la primera ocasió de gol salvant el tant lleidatà el meta Alex Vega amb una bona intervenció enviant a còrner.

Però va ser un miratge. L’Espanyol va dominar el partit pràcticament durant els seixanta minuts de joc i les ocasions es van anar succeint de manera gairebé continuada. Així, una penetració de Fode per l’esquerra es converteix en la primera acció seriosa de perill, quan el davanter perico li dona en safata de plata el gol a Josep, però aquest rematant totalment sol i de manera incomprensible, remata sense aconseguir marcar estavellant-se la bola al pal de la porteria lleidatana, rebutjant finalment un defensor.

Joel tindria el gol en les seves botes superant al porter, però un defensor visitant salva sota la mateixa línia de gol. A la tercera va la vençuda, i Fode aconsegueix el primer gol del partit als nou minuts de joc penetrant i culminant amb un xut per alt que supera al porter del Lleida, aconseguint un gran gol.


El propi golejador Fode tindria una ocasió per incrementar el compte blanc-i-blau (en aquesta ocasió gris-negre), penetrant per l’esquerra, driblant al porter i sense gaire angle prefereix passar a Pol servint-li el gol en safata de plata, però un cop més un defensor (el dorsal 4 de la UE Lleida), salva sota pals amb el meta totalment venut.

Les ocasions es van anar succeint i el central i capità de l’equip, Albert, estavellaria l’esfèrica als peus del porter en una situació d’un contra u, que no va pogué convertir en gol. L’Espanyol ho va intentar amb xuts de Fode (fora un pèl creuat), Josep (aturant el porter), Joel (en un còrner rematant creuat), o de  Fode (salvant el porter amb una gran intervenció).

En el segon quart, l’Espanyol va tenir dues ocasions molt clares: Una de Fode, que va salvar el porter, i altre que va estavellar el propi Fode al pal. La fusta es va alinear amb la Unió Esportiva Lleida un altre cop, arribant-se al descans amb un resultat mínim favorable als locals.

En el tercer temps, Joel va estavellar la tercera pilota al travesser després d’un gran llançament. Als set minuts de la represa, Josep, va aconseguir marcar el 2-0 que acabaria sent definitiu, després de rematar, tornar l’esfèric a tocar el pal de la porteria i per fi acabar allotjant-se dins la porteria dels de la Terra Ferma.

Els lleidatans van tenir la segona ocasió del partit amb un xut que va sortir fora creuat. En el darrer quart del partit, Joel va tenir una doble ocasió que de manera incomprensible no va ser transformada amb el tercer gol; primer per intervenció del porter evitant-lo i després per que la rematada del exterior espanyolista se’n va anar fora.  Tampoc Arnau amb una rematada després de donar-se mitja volta va encertar amb la porteria lleidatana. La darrera acció del partit, un llançament de Joel, per sobre el travesser.

Aquest cap de setmana, l’equip de Miguel Ángel Samprón viatjarà a terres gallegues per disputar el tradicional torneig de futbol set aleví que es celebra a Villagarcía d’Arousa.      
 

RCD Espanyol:
1er. Quart: Alex Vega, Reina, Albert, Joel, Pol, Josep i Fode
2n. Quart: Alex Vega, Reina, Bernils, Joel, Pol, Guillem i Fode
3r. Quart: Adrià, Reina, Albert, Joel, Sergi, Josep i Arnau.
4rt. Quart: Adrià, Bernils, Joel, Pol, Sergi, Guillem i Arnau.

Gols: 1-0: Fode, m. 9; 2-0: Josep, m. 37

Incidències: Encontre corresponent als quarts de final del Campionat de Catalunya Aleví, disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, amb temps assolellat, força calor pràcticament estiuenca, i lleugera brisa que s’agraïa.  L’equip espanyolista amb la segona indumentària, per evitar coincidència amb les samarretes de la UE Lleida (blaves) de la seva primera equipació amb la que es va presentar a Sadrià.     






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M