dimecres, 25 de maig del 2011

DOS PENALS TOMBEN AL JUVENIL "B" (0-2)

RCD Espanyol Juvenil “B”: 0 – UE Sant Andreu “A”: 2

Final deslluït

El Juvenil “B” del RCD Espanyol va posar punt i final al campionat de lliga 2010/11 amb una derrota conseqüència de la senyalització de dues penes màximes al començament del segon temps a favor del quadre santandreuenc que van situar en el marcador un 0-2 totalment impossible d’aixecar per part dels blanc-i-blaus en un partit en el que cap dels dos equips van fer mèrits per fer-se amb el triomf tret d’aquestes dues jugades puntuals i aïllades.

El partit era totalment intranscendent ja que ja hi havia campió matemàtic des de feia unes poques jornades i els de Dani Poyatos tenien assegurada la tercera posició amb una diferència enorme de punts, mentre que el Sant Andreu, situat en mitja taula tampoc es jugava res més que tornar-li el marcador de la primera volta en el Narcís Sala on els espanyolistes van guanyar 1-2. A més, en el camp tercer de Sadrià, la forta calor ja era la nota predominant en una tarda gairebé estiuenca malgrat trobant-nos encara en primavera.

En el primer temps l’única ocasió clara de gol va ser per Roqui, que va rematar en una gran oportunitat de gol per sobre el travesser al minut setze de joc.  El partit  majorment dominat pels blanc-i-blaus en aquest període no va tenir ni la profunditat ni el joc ofensiu suficient per evitar que les defenses s’imposaren a les línies d’avantguarda sense pràcticament passar cap tipus de problemes.

En el segon temps, Adrián Ruiz va disposar res més que començar el segon temps d’una gran ocasió rematant per sobre la porteria quatribarrada. I el que son les coses, un penal de Rios als tres minuts de la represa, canvia totalment la decoració del partit, donant-li ales a un Sant Andreu que tan sols sis minuts després veurà incrementada la seva avantatge mercè a altre penal assenyalat contra l’Espanyol. El conjunt santandreuenc va transformar ambdós penes màximes superant a Pau per alt, la primera, i la segona per la seva dreta enganyant-lo totalment.

A l’Espanyol li costaria molt de reaccionar i no seria fins complir-se la mitja hora de joc d’aquest segon període quan tindria una gran ocasió en la que després de varies rematades la pilota no va voler entrar.

En els darrers minuts del partit el Sant Andreu es va tirar enrera a defensar el marcador deixant córrer el cronòmetre, mentre que l’Espanyol va intentar ja a la desesperada al menys aconseguir maquillar l’advers resultat amb un gol. Van ser els millors minuts del quadre perico que va fer suar de valent als quatribarrats en uns instants, que ara sí cal reconèixer, en els que va merèixer el quadre local marcar al menys un gol que possibilités el miracle en el temps d’afegit, però el gol perico no va arribar i el marcador va reflectir una enganyosa clara superioritat dels visitants.

RCD Espanyol:  Pau, Adri, Ríos, Héctor, Luis, Roquet, Lucho, Ruiz, Pedro, Pablo i Verdú.
En el segon temps, Aitor per Luis Vioquè, Javi Salinas per Roquet, Javi per Verdú.

Gols: 0-1; (pen.) m. 48; 0-2: (pen.) m. 54.

Àrbitre: Diego Hernán Ricci González del comitè territorial català, delegació del Baix Llobregat. Va mostrar bastants  cartolines grogues, sobre tot als jugadors espanyolistes (Pau, Ríos, Pablo, Salinas, i Aitor en dues ocasions, motiu pel qual va ser expulsat en les acaballes del matx).

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la darrera jornada de lliga del grup setè de Lliga Nacional Juvenil disputat en la tarda de dissabte amb temps assolellat i forta calor.

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL Grup 7è.