diumenge, 31 de juliol del 2011

ALBA POMARES I NÚRIA MENDOZA, CAMPIONES D'EUROPA:
UN GOL D'ALBA AL DARRER INSTANT DONA EL TÍTOL A ESPANYA




Espanya: 1 – França: 0



Un gol d’Alba Pomares, en el darrer sospir de l'afegit, dona el títol a Espanya.

Espanya ha revalidat el títol de campiona d’Europa Femenina sub-17 en vèncer a la selecció francesa en el darrer instant dels vuitanta minuts reglamentaris de partit gràcies a un gol de la jugadora del RCD Espanyol, Alba Pomares, que s’ha erigit en la protagonista de la final amb un gol que ha tornat a col•locar el futbol femení espanyol en el punt més alt a nivell continental en categoria sub-17.

Un altre títol europeu en les divisions inferiors femenines que ve a consolidar la línia dels darrers anys. Potser el dia que Villar i Quereda abandonin la RFEF aquests èxits acabin arribant també a la selecció absoluta femenina i el futbol femení s'acabi consolidant. Mentre estiguin ambdós personatges difícil ho veig, i bona prova d’això ha estat el frustrat invent de format de la Superlliga per acabar tornant al model anterior... La base hi és, com s'ha demostrat arribant a tres finals consecutives i conquerint en dues el títol europeu, al marge d'un tercer lloc al mundial-sub-17.

Felicitats a Núria Mendoza i a Alba Pomares en particular, i al resta de jugadores en general per aquest èxit del futbol femení espanyol.


Fitxa Tècnica:
España: Noelia Gil; Ivana Andrés, Laura Gutiérrez, Raquel Carreño (Celia Jiménez, 40’), Nuria Mendoza; Gema Gili, Marina García, Claudia Barea, Alba Pomares, Alexia Putellas i Raquel Pinel (Silvia Pereira, 76’).

França: Solène Durand; Sarah Huchet, Marina Kerrache, Mbock Bathy Nka, Lydia Belkacemi, Léa Declerq, Sandie Toletti, Meryll Wenger (Clarisse Le Bihan, 79’), Claire Lavogez, Sophie Vaysse i Kadidiatou Diani (Mélodie Hurez, 35’) (Charlotte Lorgere, 54’).

Gol: 1-0: Alba Pomares, m.+80

Àrbitres: Simona Ghisletta (SUI), assistit en bandes per: Araksya Saribekyan (ARM) y Gergana Vidova (BUL).

Incidències: Final del Campionat d’Europa de seleccions femenines sub-17, disputada en l’estadi Colovray Stadium (Nyon, Suïssa). Jorge Vilda (ESP) i Francisco Rubio (FRA) tècnics d’ambdues seleccions, mentre que Gema Gili i Claire Lavogez, han actuat coma a capitanes d’ambdues seleccions.



1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

CAMPIONES D'EUROPA GRÀCIES A UN GOL DE LA JUGADORA DEL RCD ESPANYOL ALBA POMARES.Hola amics/gues .Moltes felicitats a la selecció espanyola per la victòria per 1-0 a la final de l'Europeu Sub 17 de Nyon Suïssa a França i en especial a les jugadores Alba Pomares López protagonista (1 gol),Nuria Mendoza Miralles,Alexia Putellas Segura que van ser les 3 titulars. Moltes gràcies. Una cordial salutació.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M