dimecres, 3 d’agost del 2011

RAUL RODRÍGUEZ



ALBÍN, BAIXA PER LESIÓ, NO JUGARÀ DEMÀ EL MEMORIAL ANTONIO PUERTA A SEVILLA.



Raul Rodríguez Navarro, 1,83 m.a., va néixer a Vilassar de Mar el 22 de setembre de 1987.

El defensa central va aterrar a Sadrià l’estiu passat procedent de la UD At. Gramanet on va jugar a la Segona Divisió “B”. El club colomenc el va incorporar a les seves files la temporada 2007/08 després del seu pas per la UE Vilassar de Mar, jugant 28, 23 i 32 encontres respectivament en les tres temporades.

Amb el filial tot i una trajectòria bastant discreta, va ser cridat per diverses convocatòries per Pochettino (va debutar participant en els darrers minuts del triomf en lliga en el Calderón), i en la segona volta de la passada lliga davant les nombroses baixes per lesió i després dels traspassos del mes de gener, va acabar convertint-se en fix de la cobertura blanc-i-blava.


Tot i que la seva aparició de manera continuada va coincidir amb la davallada de l’equip, no ho va fer malament en comparança amb el rendiment bastant pobre que els seus companys de la cobertura van donar, en uns encontres de circumstàncies marcats per les lesions.

En total va disputar 10 encontres (8 de titular i dos de suplent) amb un total de 752 minuts de joc acumulats. Va veure dues cartolines grogues i no va marcar cap gol.

Després de desestimar una oferta del futbol escocès, ara l’àrea esportiva del RCDE, li ha donat dorsal i l’ha renovat el seu contracte fins 2013. Lluirà el dorsal 3 el que ocupà fins ara, David García.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M