dilluns, 1 d’agost del 2011

AVUI S'INICIA LA XXVI EDICIÓ DEL TORNEIG
DELS HISTÒRICS. L'ESPANYOL "B" JUGA, DIJOUS

Foto de l'equip espanyolista que no va passar la primera fase, en l'edició del 25è aniversari del torneig, disputada al camp del FC Martinenc.




Aquest vespre s’inicia la XXVI edició del Torneig dels Històrics que enguany es disputa al camp del CE Júpiter, a la Verneda.

Les principals novetats seran per absències: En primer lloc, la del vigent campió, el CE Europa. Tampoc hi prendrà part l’ascendit a la Segona Divisió, el CE Sabadell. I en les darreres hores la precipitada baixa del Premià, ha deixat coix el grup primer on Horta i Santboià conformaven el primer triangular del que hauria de sortir el primer semifinalista.

Els partits son els següents:

Grup 1er: U.At.Horta – FC Santboià
Grup 2n: UE Sant Andreu – Terrassa FC – UE Sants
Grup 3r: CF Badalona – CF Montañesa – CE Júpiter CF
Grup 4rt: RCD Espanyol "B" – CE Masnou – FC Martinenc

Aquesta darrera baixa del Premià i al no haver-hi hagut temps material per substituir-lo farà que en el primer grup es disputi un sol encontre de 90 minuts, mentre que en la resta de grups, seran triangulars en la modalitat de 3x1 de 45 minuts cadascun. Els triangulars de classificació donaran començament a les 18:30 hores de demà, dimecres i dijous. L’encontre inaugural del grup primer donarà començament a les 19:00 hores.

Divendres dia 5 d’agost tindran lloc les semifinals a les 18:00h. i 20:00h., mentre que el dissabte 6, es durà a terme la gran final a les 18:30 hores.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M