dijous, 4 d’agost del 2011

L'ESPANYOL "B" LLUITARÀ PER AFEGIR-SE A
L'HORTA, SANT ANDREU I BADALONA A LES SEMIFINALS

L’Espanyol “B” completarà avui amb un triangular en la modalitat de 3x1, la primera fase de la XXVI Edició del Torneig dels Històrics que s’està duent a terme al Camp de la Verneda, feu del Júpiter.

Des del dilluns fins ahir dimecres al vespre s’han desenvolupat les fases de classificació de tres dels quatre grups. Avui, l’equip entrenat per Raul Longhi, buscarà ser el quart conjunt classificat que tingui accés a les semifinals que es disputaran demà divendres.

En el grup A, després de la renuncia del Premià, va ser l’Horta qui va vèncer en l’encontre que el va enfrontar al Santboià als penals després d’arribar amb empat a zero al final dels noranta reglamentaris.

En el grup B, el Sant Andreu va ser el vencedor després de derrotar al Terrassa CF per 1-0, empatar el quadre egarenc amb la UE Sants a zero gols, i en el definitiu encontre, altre empat sense gols que li donar la classificació al quadre quatribarrat, de superior categoria.

Ahir dimecres, el CF Badalona es va convertir en el tercer semifinalista imposant també la seva superior categoria sobre Montañesa i l’amfitrió Júpiter. A tots dos ha derrotat per la mínima (1-0) sent-li aquests guarismes suficients per accedir a la penúltima ronda del torneig. En el segon partit els locals havien derrotat a la Montañesa tot i ser de superior de categoria el conjunt de Nou Barris.

Avui a partir de les 18:30 l’Espanyol B s’enfrontarà al CD Masnou, i el perdedor d’aquest encontre de 45 minuts, se les veurà amb el FC Martinenc. El darrer encontre es disputarà entre el FC Martinenc i el guanyador del Espanyol B – CD Masnou.