divendres, 5 d’agost del 2011

MÉS RENOVACIONS EN EL FUTBOL BASE

AHIR VESPRE, EL JUVENIL "A" VA CAURE 4-0 ALS ALUMNES OBRERS DAVANT EL PRIMER EQUIP DEL CF VILANOVA EN EL PRIMER MATX DE PRETEMPORADA.






Oscar Arroyo


Oscar Arroyo Font (Tossa de Mar, 01/02/94) jugador del Juvenil “A” la passada temporada ha renovat el seu contracte amb l’Espanyol fins l’estiu de 2016. Dins la política de l’actual dirigent del futbol base de renovar tots els contractes des de cadet en amunt de tots els jugadors que l’àrea esportiva considera importants cara al futur ara li ha tocat el torn als quatre següents jugadors:

Oscar Arroyo es va incorporar a l’Espanyol a meitat de la temporada 2004 al futbol base espanyolista procedent del Tossa de Mar, i a la seva primera temporada ja va tastar el triomf al adjudicar-se el títol de lliga amb l’Aleví B de manera invicte, assolint l’ascens a Preferent Aleví. Exitós el seu transcórrer en edat aleví, on va aconseguir el doblet la temporada 2005/06 guanyant la lliga i el campionat de Catalunya al Narcís Sala al derrotar al FCB als penals.

Com a infantil de primer any va adjudicar-se el títol de lliga (2006/07) però no va pogué repetir a la següent temporada on va quedar segon en les dues competicions darrera del Barcelona.

Com a cadet de primer any va conquerir el campionat de lliga de Preferent (2008/09).


La temporada 2009/10 no va ser gaire afortunada pel seu equip (subcampió de lliga i fora de la final del campionat de Catalunya en caure davant el Cornellà a les semifinals en Sadrià) però si a nivell personal on ja no sol com a central sinó com a lateral dret va arrodonir una gran temporada que li va valer ascendir directament la passada temporada (2010/11) al Juvenil “A” sense passar prèviament pel conjunt de Lliga Nacional. En aquests moments es troba fent la pretemporada amb el filial espanyolista.




Rubén Herraiz

Rubén Herráiz Alcaraz, més conegut per “Rufo” va arribar al quadre espanyolista procedent de la Damm la temporada 2003.

En l’etapa aleví, Rufo va ser amb l’Espanyol, subcampió de lliga i Campió de Catalunya. També va ser finalista amb l’equip perico en el prestigiós torneig de Brunete i només els penals van privar al quadre de Villarroya revalidar el títol aconseguit un any abans.


Subcampió de la Divisió d’Honor Infantil i Campió de Catalunya en Canovelles davant el FC Barcelona “Camerun Team” a la tanda de penals a la temporada 2006/07 en la que va anotar 14 gols sent el segon màxim golejador de l’equip. Va tornar a aixecar un títol com a campió de lliga de preferent sent cadet de primer any la temporada 2007/08 però no va pogué revalidar l’èxit com a infantil i aleví en la seva etapa amb el Cadet A, sent amb el seu equip subcampió de lliga i finalista al campionat de Catalunya.

En aquesta fase de la seva carrera com a jugador va viure un autèntic calvari amb les lesions, tot i que els dies que el vam veure sobre la gespa artificial de Sadrià a l’estar molts encontres de baixa, va deixar constància sempre de la seva exquisida qualitat tècnica individual i la seva perillositat davant.

La primera temporada de juvenil va anotar setze gols amb el Juvenil B, que va acabar sent subcampió de lliga i subcampió de Catalunya a Igualada.

L’exercici passat va repetir al Juvenil “B” de Daniel Poyatos, acabant segon a la lliga amb un equip en el que tan sols ell i Héctor eren de segon any, i proclamant-se campió de Catalunya amb el seu equip a Montcada i Reixac davant la Damm. Va anotar 12 gols a la lliga i dos gols més al Campionat de Catalunya. Ha prorrogat el seu contracte fins juny de 2014.





David Pedro Oliveros

També el meta del Cadet “A” 2011/12, David Pedro Oliveros, ha renovat el seu contracte amb l’Espanyol, en aquest cas fins 2017.

David Pedro Oliveros Tena, nascut a Igualada el 29 de juny del 1996, es va incorporar al futbol base espanyolista en la temporada 2004 a través de l’Escola del RCDE.

Subcampió de lliga i de Catalunya com aleví en la temporada 2007/08, arribant a semifinals del torneig de Brunete on els penals li van privar a l’Espanyol d’estar en la final acabant en tercer lloc. Posteriorment al torneig internacional de Maspalomas (hivern de la temporada 2008/09) va tenir també una destacada participació, arribant a quarts de final i encaixant només dos gols en tot el torneig.

Com a infantil de segon any va ser subcampió de lliga i de Catalunya amb una generació que gairebé sempre ha estat a l’ombra de la del etern rival.
La darrera temporada va jugar amb el Cadet “B” proclamant-se aquest cop si, campió de lliga del grup quart de Preferent Cadet. Aquesta temporada jugarà al Cadet “A” on tindrà com a tècnic a Dani Fernández.





Héctor Rodríguez.



Héctor Rodríguez Ramos, (L’Hospitalet, 11 de juliol de 1993) procedent de la Unificació Bellvitge, va arribar al futbol base espanyolista la temporada 2002.

De la mateixa fornada que Rufo (promoció del 93) ha anat ascendint per tots els equips del futbol base espanyolista, i per tant amb una trajectòria idèntica a la de Rufo.


La passada temporada la va iniciar amb el Juvenil “B” per acabar pujant al Juvenil “A” on va jugar partits en la recta final de la lliga (anotant fins a tres gols amb el quadre de Martín Posse) i disputant inclòs amb un lloc de titular la final de la Copa del Rei Juvenil. Ara, està participant en la pretemporada amb el filial espanyolista tot i ser encara juvenil de tercer any, estrenant-se el partit davant el Manchester City de reserves marcant el que era el seu primer gol amb el filial encara que sigui en partit amistós. Ha renovat el seu lligam contractual amb l’entitat espanyolista fins juny de 2014.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M