dissabte, 6 d’agost del 2011

EL JUVENIL NO POT EVITAR
LA GOLEJADA, DAVANT UN TERCERA DIVISIÓ

CF Vilanova: 4 – RCD Espanyol Juvenil: 0

El Vilanova CF es va endur el torneig “Ciutat de Vilanova” disputat dijous en plenes festes majors de la capital del Garraf, en vèncer per un contundent 4-0 a un Espanyol que va enviar una barreja de juvenils de diverses edats i inclòs cadets, per enfrontar-se a un conjunt de la Tercera Divisió que va donar bona compta de la superioritat de categoria davant el quadre espanyolista que tenia els jugadors del filial i més destacats juvenils de darrer any, al Torneig dels Històrics.

El Vilanova es va avançar en el primer temps ja als deu minuts, mitjançant Cristian. Amb la mínima derrota espanyolista es va arribar a la fi del primer temps. En el segon temps, amb equip diferent sobre el terreny de joc, l’Espanyol no va pogué frenar a un Vilanova que va marcar el segon gol mitjançant Julià al rematar una falta servida per Acosta només començar el segon període.

Aquest gol només iniciar-se el segon període va enfonsar a l’Espanyol, que va veure com un ex del filial, Roberto Camacho feia el tercer al quart d’hora del segon temps, i arrodonia el marcador Laguna al minut 65.

L’Espanyol va tenir la seva oportunitat per maquillar una mica el marcador, però Adrián Verdú va desaprofitar el llançament d’una pena màxima assenyalada contra el Vilanova, que l’exterior espanyolista va enviar per sobre el travesser.

CF Vilanova: Mario León; Fede Rafael, Carles Valldosera, Jaume Mañosa, Marcos García, Marcos Forzinetti, Remo, Cristian Fernández, Toni Pinilla, Sergi Pérez, i Dani Acosta.
També van jugar: Martínez “Nando”, Cristian Anglada, Samuel , Javi Morillas, Roberto Camacho, Julià Capdet, Fran Gómez, Laguna, Àdam, Carlitos, i Kike.

RCD Espanyol: August, Joel, Pau Belana, Rubén Duarte, Aitor, Roger Canadell, Javi Pérez, Jordan, Brian, Rufo i Pablo.
També van jugar: Adri, Jorge, Ríos, Marc, Luis Vioqué, Guillem Roquet, Fortià, Adrián Ruiz, Ramon Saavedra, Verdú, Javi Salinas i Víctor Gómez.

Àrbitre: Rubén Àvalos Barrera, comitè territorial català, delegació de l’Anoia. Va amonestar als locals Cristian, Àdam i Roberto Camacho.

Gols: 1-0: Cristian, m. 10; 2-0: Julià, m. 46; 3-0: Roberto Camacho, m. 60; 4-0:Laguna, m. 65.

Incidències:
Camp dels Alumnes Obrers de Vilanova i la Geltrú. Torneig Ciutat de Vilanova. Es va retre un homenatge al vilanoví Jose Maria Borrell, exconseller del RCD Espanyol i ex President del CF Vilanova. Borrell va rebre una samarreta de cadascun dels equips i va fer la sacada d’honor. Es va guardar un minut de silenci en memòria del vicepresident de la FCF, Jesús Farga recentment mort.