diumenge, 31 de juliol del 2011

MÉS RENOVACIONS EN EL FUTBOL BASE





José Manuel Ríos


José Manuel Ríos Martínez, va néixer a Terrasa el 15 de febrer de 1994. Procedent de la UE Rubí es va incorporar a l’Espanyol a finals de 2005. Juga de defensa central tot i que en ocasions ho ha fet al mig del camp com a pivot defensiu.

A la seva primera temporada va assolir el doblet (Aleví “A” 2005/06) adjudicant-se el títol de lliga i posteriorment la final davant el Barcelona al Narcís Sala en el Campionat de Catalunya aleví d’aquell any. Va repetir títol de lliga amb els seus companys de la promoció del 94 a la temporada 2006/07 (Infantil “B”).

Sent infantil de segon any sota les ordres de Josep Oliver (2007/08) va ser subcampió de lliga, molt lluny de l’etern rival, i subcampió del Campionat de Catalunya disputat a Vilanova del Vallès. Amb el Cadet “B” obté el títol de lliga de Preferent Cadet a la següent temporada, la 2008/09.

La temporada 2009/10 forma part del Cadet “A” amb Fran Navarro com a tècnic. Es ja titular indiscutible d’un equip que finalment fallarà en la recta final de la temporada quan la lliga ja queda molt lluny i en un matí negre, cauen 0-3 en les semifinals del campionat de Catalunya a Sadrià davant el Cornellà, no arribant a la final malgrat dur de la Via Férrea un 1-3.

La molt bona campanya a nivell individual amb el cadet fa que amb fitxa del juvenil “B” doni el salt a una categoria superior com era la Divisió d’Honor Juvenil, però amb el transcurs de la temporada degut a la forta competència en el quadre de Martín Posse , va disputar la major part de la temporada amb el Juvenil “B” de Dani Poyatos amb el que es va proclamar subcampió de lliga, i posteriorment, campió de Catalunya en Montcada i Reixac en derrotar a la Damm en la final.

Ahir va renovar el seu lligam contractual fins 2015 amb l’entitat espanyolista.








Alfredo Vega.


Alfredo Vega Ortega, va néixer a Las Palmas el 14 de març de 1996. Es va incorporar al futbol base espanyolista l’estiu de 2009 formant part de l’equip Infantil “A” entrenat per Jacint Magrinyà amb el que va ser subcampió de Lliga de Divisió d’Honor Infantil, subcampió del Campionat de Catalunya i finalista al Torneig Joan Babot. Amb el seu anterior club, la UD Las Palmas havia sigut campió de lliga amb l’Infantil “B” en la seva darrera temporada al club insular i subcampió de la “copa de campions” canària.

La passada temporada va proclamar-se campió amb el seu equip, el Cadet “B” del grup 4rt de Preferent Cadet amb l’ex tècnic de l’entitat Juanma Pons.

El jugador canari destaca jugant a la mitja punta, amb bon llançament des de la frontal, i com tots els jugadors canaris amb una bona qualitat tècnica. El club espanyolista l’ha renovat per les properes 6 temporades.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

muchas felicidades a todos los jugadores que estan en nuestra cantera

Anònim ha dit...

soc un seguidor perico de terres lleidatanes i vull felicitar-te amb tota franquesa,Josep Maria, per la teva impagable tasca de seguiment a tots els nivells del nostre club.I més especialment en aquesta època on l'escòria culé prolifera més que mai per desgràcia.T'animo a que segueixis amb aquest magnífic blog.Rep una molt cordial salutació.
ALEIX de Lleida.

Josep Maria ha dit...

Me sumo a ese deseo y que hagan una buena temporada.

A l'Aleix, moltes gràcies. Salutacions a tots els pericos i periques de la Terra Ferma i comarques.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M