dimarts, 11 d’octubre del 2011

AGENDA SOCIAL

GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA.



Fotografia oficial de les plantilles del futbol base de la GPE Manigua.


Demà 12 d'octubre, les plantilles del futbol base de la GPE Manigua es faran la foto oficial de la temporada 2011-2012 a l'Estadi de Cornellà-El Prat. La sessió fotogràfica es durà a terme al migdia.
Aquesta tradició, amb alguna interrupció, va començar la temporada 1980-1981, a l'estadi de Sarrià.



PENYA BLANC-I-BLAVA DE MORA LA NOVA




Fira Agricola Ramadera e Industrial de la Ribera d'Ebre

La penya blanc i blava de Móra la Nova tindrà el plaerd'oferir a la població un stand a la 180ena. edició de la Fira Agricola Ramadera e Industrial de la Ribera d'Ebre, Terra Alta i Priorat que es celebrarà del 20 al 23 la població de Móra la Nova.



PERICOS DE SANT CUGAT

VI Torneig de PAR-3

Com cada any “Pericosde SantCugat” organitzarà el “6è Torneig de PAR-3” en la Modalitat STABLEFORD el proper Dissabte 22 d’octubre de 2011. Durant la competició s'oferirà una botifarrada i begudes a tots els participants i en finalitzar el torneig es farà el lliurament de trofeus (Hcp superior masculí, Hcp inferior masculí, Hcp superior femení, Hcp inferior femení i Scratch) i sorteig de altres premis el mateix dia. Data límit inscripcions: dijous 19 d’octubre de 2011informació: - Club Golf Sant Cugat o per telèfon: 93.674.39.08



PENYA ESPANYOLISTA DE SANT ANDREU DE LA BARCA



I Torneig - Pro Evolution Soccer 2011 de Play 3

Día del torneo: Sábado 22 de Octubre 2011
Horario: Comienza a las 16.00 h.
Horario de cada jugador: Publicaremos listado en el local social y en nuestro facebook de penya espanyolista st. andreu de la barca.
Lugar: Local Social de la penya espanyolista (c/ Cami Vell del Vall Palau 13, planta baja) junto pista futbol sala descubierta.

Precio: Socios Peña: 3 € / No Socios: 4 € (para pagar, local los días de partido o LA CAIXA - 2100 - 3287 - 97 - 2100668574 ) Indicando nombre y apellidos.

Premios: Campeón 40 €; Subcampeón 15 €; Tercero 5 €.
Pantalla: 50 pulgadas
Duración de partidos: 10 min ( mínimo de partidos en el torneo por jugador 3 )
Reglas del torneo: Publicaremos listado en el local social y en nuestro
facebook de penya espanyolista st. andreu de la barca.
Fecha limite inscripción y pago: jueves 21 a las 20.00 h




PENYA BLANC-I-BLAVA D'ULLDECONA

XV Aniversari

Per celebrar el 15é aniversari la Penya Blanc i Blava d'Ulldecona farà un dinar el pròxim 22 d'octubre al Restaurant Les Moles (Ulldecona).

El menú del dinar serà:
Tarrina de foie-gras al Armgnac
Galets farcits amb salsa de bolets
Rom amb ceba confitada i escates de patata
Caneló cruixen de bou
Pastís de llimona i fresa amb gelat de iogurt
Café
Begudes incloses: Aigua mineral, Vi Gandesola (D.O. Terra Alta), Cava Ferret
brut Reserva

Preu del menú: 30€


PENYA BLANC-I-BLAVA DE MARTORELL






XI Pujada a Montserrat

Com cada any, et convidem a participar el proper diumenge 23 d’octubre,a la 11èna Pujadaa Montserrat a peu des de Collbató. Ens trobarem com sempre a la masia La Vinya Nova a les 9h del matí. Allà aprofitarem per fer un bon esmorzar i agafar forces per la pujada. Una vegada a d’alt, el que ho desitgi podrà baixar en autocar fins el restaurant, a on ens espera un fabulós dinar. Qui únicament vulgui participar en la Pujada o en el Dinar de Germanor també ho podrà fer.

PREU ADULT: 25 €. PREU NEN (fins 12 anys) 12 €

Reserves al telèfon 649 77 12 64 (Cristina)
Abans del dia 17/10/11 (places limitades)




PENYA BLANC-I-BLAVA DE PARETS - LLIÇÀ


XXXI Aniversari

Us volem informar de la cel.lebració del 31è ANIVERSARI de la Penya Blanc-Blava Parets-Lliçà, el proper dia 23 d’octubre de 2011.
Es farà un dinar de germanor, a les 14:00 hores, que tindrà lloc al Restaurant Can Cirili de Lliçà de Vall .

MENU

Aperitiu: PERNIL IBÈRIC, FORMATGE MANXEGO, OLIVES FARCIDES, TORRADETES DE BASTONETS,
CANAPÈS VARIATS, DAUS DE TRUITA, CALAMARSONS FREGITS,
CALAMARS A LA ROMANA, CROQUETES DE PERNIL, BUNYOLS DE BACALLÀ,
DATILS FARCITS D’AMETLLA I EMBOLICATS AMB BACÓ,
FIDEUA CAN CIRILI.
BODEGA: Vi Blanc I refrigeris.
Segon plat: SUPREMES DE VEDELLA AMB SALSA DE CAVA.
BODEGA: Vi Negre Príncipe de Viana Navarra.
Postres : PASTÍS MASSINI.
BODEGA: Cava Codorniu Blanc de Blancs.
Cafès i licors.

BALL, BARRA LLIURE I FONDUE DE XOCOLATA.
PREU PER PERSONA: 35,00 €

MENU INFANTIL :
PICA – PICA I PLAT COMBINAT FANTASIA.
PREU PER NEN/NENA: 20,00 €
SERVEI DE GUARDERIA PELS NENS DURANT EL DINAR I EL BALL



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M