Aquesta tradició, amb alguna interrupció, va començar la temporada 1980-1981, a l'estadi de Sarrià.
PENYA BLANC-I-BLAVA DE MORA LA NOVA
Fira Agricola Ramadera e Industrial de la Ribera d'Ebre
La penya blanc i blava de Móra la Nova tindrà el plaerd'oferir a la població un stand a la 180ena. edició de la Fira Agricola Ramadera e Industrial de la Ribera d'Ebre, Terra Alta i Priorat que es celebrarà del 20 al 23 la població de Móra la Nova.
PERICOS DE SANT CUGAT
VI Torneig de PAR-3
Com cada any “Pericosde SantCugat” organitzarà el “6è Torneig de PAR-3” en la Modalitat STABLEFORD el proper Dissabte 22 d’octubre de 2011. Durant la competició s'oferirà una botifarrada i begudes a tots els participants i en finalitzar el torneig es farà el lliurament de trofeus (Hcp superior masculí, Hcp inferior masculí, Hcp superior femení, Hcp inferior femení i Scratch) i sorteig de altres premis el mateix dia. Data límit inscripcions: dijous 19 d’octubre de 2011informació: - Club Golf Sant Cugat o per telèfon: 93.674.39.08
PENYA ESPANYOLISTA DE SANT ANDREU DE LA BARCA
I Torneig - Pro Evolution Soccer 2011 de Play 3
Día del torneo: Sábado 22 de Octubre 2011
Horario: Comienza a las 16.00 h.
Horario de cada jugador: Publicaremos listado en el local social y en nuestro facebook de penya espanyolista st. andreu de la barca.
Lugar: Local Social de la penya espanyolista (c/ Cami Vell del Vall Palau 13, planta baja) junto pista futbol sala descubierta.
Precio: Socios Peña: 3 € / No Socios: 4 € (para pagar, local los días de partido o LA CAIXA - 2100 - 3287 - 97 - 2100668574 ) Indicando nombre y apellidos.
Premios: Campeón 40 €; Subcampeón 15 €; Tercero 5 €.
Pantalla: 50 pulgadas
Duración de partidos: 10 min ( mínimo de partidos en el torneo por jugador 3 )
Reglas del torneo: Publicaremos listado en el local social y en nuestro
facebook de penya espanyolista st. andreu de la barca.
Fecha limite inscripción y pago: jueves 21 a las 20.00 h
PENYA BLANC-I-BLAVA D'ULLDECONA
XV Aniversari
Per celebrar el 15é aniversari la Penya Blanc i Blava d'Ulldecona farà un dinar el pròxim 22 d'octubre al Restaurant Les Moles (Ulldecona).
El menú del dinar serà:
Tarrina de foie-gras al Armgnac
Galets farcits amb salsa de bolets
Rom amb ceba confitada i escates de patata
Caneló cruixen de bou
Pastís de llimona i fresa amb gelat de iogurt
Café
Begudes incloses: Aigua mineral, Vi Gandesola (D.O. Terra Alta), Cava Ferret
brut Reserva
Preu del menú: 30€
PENYA BLANC-I-BLAVA DE MARTORELL
XI Pujada a Montserrat
Com cada any, et convidem a participar el proper diumenge 23 d’octubre,a la 11èna Pujadaa Montserrat a peu des de Collbató. Ens trobarem com sempre a la masia La Vinya Nova a les 9h del matí. Allà aprofitarem per fer un bon esmorzar i agafar forces per la pujada. Una vegada a d’alt, el que ho desitgi podrà baixar en autocar fins el restaurant, a on ens espera un fabulós dinar. Qui únicament vulgui participar en la Pujada o en el Dinar de Germanor també ho podrà fer.
PREU ADULT: 25 €. PREU NEN (fins 12 anys) 12 €
Reserves al telèfon 649 77 12 64 (Cristina)
Abans del dia 17/10/11 (places limitades)
PENYA BLANC-I-BLAVA DE PARETS - LLIÇÀ
XXXI Aniversari
Us volem informar de la cel.lebració del 31è ANIVERSARI de la Penya Blanc-Blava Parets-Lliçà, el proper dia 23 d’octubre de 2011.
Es farà un dinar de germanor, a les 14:00 hores, que tindrà lloc al Restaurant Can Cirili de Lliçà de Vall .
MENU
Aperitiu: PERNIL IBÈRIC, FORMATGE MANXEGO, OLIVES FARCIDES, TORRADETES DE BASTONETS,
CANAPÈS VARIATS, DAUS DE TRUITA, CALAMARSONS FREGITS,
CALAMARS A LA ROMANA, CROQUETES DE PERNIL, BUNYOLS DE BACALLÀ,
DATILS FARCITS D’AMETLLA I EMBOLICATS AMB BACÓ,
FIDEUA CAN CIRILI.
BODEGA: Vi Blanc I refrigeris.
Segon plat: SUPREMES DE VEDELLA AMB SALSA DE CAVA.
BODEGA: Vi Negre Príncipe de Viana Navarra.
Postres : PASTÍS MASSINI.
BODEGA: Cava Codorniu Blanc de Blancs.
Cafès i licors.
BALL, BARRA LLIURE I FONDUE DE XOCOLATA.
PREU PER PERSONA: 35,00 €
MENU INFANTIL :
PICA – PICA I PLAT COMBINAT FANTASIA.
PREU PER NEN/NENA: 20,00 €
SERVEI DE GUARDERIA PELS NENS DURANT EL DINAR I EL BALL
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada