dimarts, 11 d’octubre del 2011

L'INFANTIL "A" EN RATXA, NO TÈ PIETAT DEL JUNIOR

RCD Espanyol Infantil “A”: 12 – Junior C.F.: 1

Superioritat abassegadora des del primer minut fins el darrer.

Partit sense cap tipus d’emoció més enllà de saber quants gols li caurien al conjunt de Sant Cugat. Els espanyolistes van exhibir una insultant superioritat des del primer minut fins el darrer. Ja als dos minuts havien arribat dues vegades amb perill a les proximitats del meta Obiols, i a la tercera, Alex Bermejo de xut bombejat marca el primer d’una llarga llista de gols que va aconseguir l’equip de Miguel Ángel Samprón.

Tan sols un minut després, va ser Adrián Ayala qui marca el segon, i el propi Ayala va fer el tercer abans del quart d’hora de joc després d’aprofitar una bona centrada de Carles Pérez rematant de xut ras des de dins l’àrea.

Els gols anaven caient, i al minut 21, seria Gerard Nolla qui després d’una bona jugada de Sergi Donaire que es marxa de dos contraris penetrant per la lateral esquerra de l’àrea de càstig li dona la passada de la mort per que el menut davanter espanyolista faci pujar el quart al marcador. Una molt bona jugada d’Erik Sarmiento va estar a punt d’acabar en gol, però aquest cop el meta visitant va pogué fer quelcom més que agafar la bola de dins la seva porteria, i es va lluir rebutjant a còrner.

Abans del descans, Erik supera al darrer defensa i marxa de xut ras el 5-0, mentre que a falta de sis minuts per marxar-se ambdós conjunts als vestidors (enguany es disputen tots els encontres infantils amb la modalitat habitual de dos temps de 35 minuts un cop s’ha fet enrera la FCF amb l’invent dels quatre temps de 18 minuts), el Junior CF va obtenir el mal anomenat gol de l’honor després que Aleix marqués un molt bonic gol amb un fort xut que colpejant al travesser supera al meta Alberto.

En el segon període, canvis per part de l’equip local, però el que no va variar gens ni mica la dinàmica del partit, ja que l’Espanyol va sortir amb la mateixa intensitat i disposat a seguir incrementant el compte golejador. Ja als tres minuts de la represa, una jugada d’Erik acaba sent rematada en el primer pal per Martí al fons de la porteria. En una altre acció d’atac de nou Martí és a punt de caure el setè, passejant-se l’esfèrica sense rematador.

El setè arriba mitjançant un llançament de cantonada des de la dreta que Erik se’n encarrega d’enviar al fons de la porteria. Una mitja volta de Nolla surt fora per molt poc.  Adrián Ayala va estar a punt d’anotar el seu particular hat-trick però el dorsal 4 del Junior ho va impedir rebutjant junt al pal dret de la porteria. El col·legiat del matx, Pau García Fuster va deixar passar sense sanció unes clares mans dins l’àrea, però amb el resultat tan clar...

Abans del vuitè, una rematada d’Erik al travesser, varies aproximacions amb peril, fins que Jesús encerta en el segon pal amb la porteria fent el vuitè gol després d’una jugada en la que després d’una penetració per la esquerra la bola s’havia passejat per l’àrea petita sense rematador.

Inclòs el central de l’equip Mariano va tenir l’ocasió de signar un dels gols de l’equip. Concretament el novè quan d’esquenes i en posició acrobàtica va ampliar l’avantatge. Els tres darrers gols van dur la signatura de Sergi Donaire, que va aconseguir el hat-trick, primer després d’una jugada de Carlos Morales que va resoldre amb xut creuat, després culminant una jugada per alt amb bon xut i finalment amb una centrada de Carles Pérez que va rematar perfectament dins.

Partit per tant molt fàcil per un Espanyol superior. Haurem d’esperar dues temporades a que torni a haver-hi Divisió d’Honor a la categoria per no tenir que veure encontres com aquest. De moment, la propera temporada es tornarà com a primer pas a recuperar els grups de Preferent (4x16) pujant els equips que podeu veure de color blau a la classificació. La temporada 20013/14 ja hi haurà Divisió d’Honor pujant els quatre primers de cada grup de Preferent. Tornar a recuperar el que havien suprimit ments totalment pernicioses pel futbol com el senyor Xavi Torres (Hat Trick Barça) “pare” d’aquesta disbauxa ressent de la FCF en el futbol base català. I un apunt, el màxim rival en aquesta categoria dels pericos, el FC Barcelona va caure derrotat (1-0) a Cornellà...

RCD Espanyol: Alberto, César Mont, Mariano, Erik, Carles Torrents, Martí, Sergi, Alex Bermejo, Adrián Ayala, Nolla, i Carles Pérez.
També van jugar: Morales, Cucurella, Jesús...

Junior C.F: Marc Obiols, Alex Díaz, David Grau, Ian Figueras, Gerard Donat, David Plaza, Javier García, Aleix Giacomelli, Carles Masedo, Ignasi Pérez, i Pol Monells.

Àrbitre: Pau García Fuster, de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Alex Bermejo, m. 2; 2-0; Adrián Ayala, m. 3; 3-0: Adrián Ayala, m. 14; 4-0: Nolla, m. 21; 5-0: Erik Sarmiento, m. 25; 5-1: Aleix, m. 29; 6-1: Martí, m. 38; 7-1: Erik Sarmiento, m. 40; 8-1: Jesús Peñarrubia, m. 57; 9-1: Mariano, m. 59; 10-1: Sergi, m. 62; 11-1: Sergi, m. 68; 12-1: Sergi, m. 70.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Encontre corresponent a la 3a. jornada de lliga de Primera Divisió Infantil, en el seu grup primer. Tarda assolellada, temperatura elevada.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 1er.