diumenge, 9 d’octubre del 2011

UN PUNT... I SEGUEIXEN SENT LÍDERS (0-0)

















(Estadi Mpal. Joan Baptista Milà, Sant Boi de Llobregat: Josep Maria)

FC Santboià: 0 -  RCD Espanyol: 0

El RCD Espanyol “B” ha empata a zero gols davant el FC Santboià en un encontre en el que els homes de Raul Longhi han hagut de lluitar de valent –sobre tot en el primer temps- per no caure doblegats davant un Santboià que ha pressionat molt i que ha gaudit d’ocasions molt clares de gol que uns cops les intervencions d’Edgar i d’altre els pals de la porteria espanyolista han evitat que l’equip local s’emportés el triomf. En el segon temps, l’Espanyol “B” ha millorat però no ha tingut gaires ocasions i les que ha tingut no han fructificat amb el gol que hagués donat els tres punts en joc.

L’equip perico tenia diverses baixes de consideració. El meta romanès Dinu i el central marroquí Zou amb les seves seleccions respectives. Bakari, per precaució ha estat baixa per una petita lesió. I el més sorprenent, Taufic Guarch, en l’onze titular en la punta d’atac deixant Zeegelaar a la banqueta. Hi ha coses que costen d’entendre, però doctors te l’església i tan sols deixem constància d’una opinió, sense més...

En els vint primers minuts de partit no hi hagut cap ocasió de gol. S’ha vist des de seguida que el conjunt local no faria cap tipus de concessió davant un Espanyol que no ha acabat de fer-se amb el centre del camp i que li ha costat molt connectar amb els jugadors d’atac. Al 22’ el FC Santboià ha pogut marcar després que un llarg desplaçament de Raul per Josue i aquest després de controlar l’esfèrica hagi deixat anar un autèntic obús al que ha respost incommensurablement Edgar Badía tocant lo just per que la bola colpejant al travesser s’hagi marxat a còrner.

El primer xut dels espanyolistes ha arribat al minut 26, ras, llunyà i fàcil per Cañadas a càrrec de Cristian Gómez. Les ocasions més clares en aquest primer període han estat pel conjunt local. Raul en el 31’ ha rematat a trencar i ha tornat a estavellar l’esfèrica al pal de la porteria d’Edgar Badía.

L’única ocasió espanyolista en aquest primer període, ha estat quan Albert Blázquez li ha posat una bona pilota dins l’àrea per Tiko Messina, però aquest ha rematat desequilibrat als núvols. Les darreres ocasions han estat pel conjunt del Santboià; primer, amb una rematada de Tonet, forta, que sortosament ha colpejat en Canal i s’ha marxat a còrner. Després un gol anul·lat per situació anti-reglamentària després d‘un xut ras i creuat que toca Edgar, colpeja al pal i acaba entrant amb molta potència. Vizcarro ha instàncies del jutge auxiliar no ha donat validesa a la jugada. I la darrera acció, una pilota dividida, a la que Edgar Badía –molt bé en tot el partit- s’ha llençat molt més ràpid als peus del davanter i s’ha fet amb l’esfèrica.

En el segon temps, després d‘un inici amb domini local, l’Espanyol B s’ha acostat amb perill per la banda de Tiko Messina, amb centrada que no ha sabut controlar dins l’àrea Taufic Guarch. La rèplica després d’una pèrdua en zona de mitjos que a punt ha estat d’aprofitar-se’n Jordi Martínez, però el remat del 9 local ha sigut molt defectuós.

L’acció més perillosa dels espanyolistes ha dut la signatura de Cristian Álfonso. Ha penetrat per l’àrea retallant a un adversari i ha deixat anar una rematada creuada que per molt poc s’ha marxat fora (58’).

Un minut després Raul Longhi ha donat entrada a Zeegelaar en substitució d’un Taufic que en el moment de marxar ha sortit caminant a pas molt lent mentre l’equip no passava de l’empat a zero i el mexicà, que un cop més poca aportació a l’equip en el seu bagatge personal.

L’Espanyol B ha manat en la darrera hora de partit. Ha millorat bastant en comparança amb el primer temps i ha arribat amb quelcom més de perill però no lo suficient i amb l’encert oportú per superar a Cañadas i endur-se els tres punts del Baptista Milà.

Sergi Darder ho ha intentat des de la frontal amb un xut sec, però Cañadas ha respost amb una bona intervenció rebutjant i tot i que s’ha fet amb el refús Alfonso, es trobava ja en fora de joc.Tampoc Gabi en una acció dins l’àrea ha resolt en una primera instància i posteriorment ja no ha pogut superar l’oposició d’un adversari que li ha barrat el camí taponant el remat. L’ocasió més clara ha sigut per Zeegelaar. En un u contra u, ha rebutjat l’esfèrica el meta Cañadas avortant l’oportunitat de posar per davant als de Longhi.

Però el Santboià que s’ha anat apagant amb el pas dels minuts després de l’enorme desgast físic del primer temps, no ha renunciat a donar la sorpresa i ha tingut una gran ocasió quan Venzal ha rematat i quan l’esfèrica duia el camí de gol, ha aparegut la mà providencial d’Edgar Badia salvant i enviant a còrner (74’). Aquest s’ha tret passejant-se la pilota entre uns i altres en una acció molt perillosa.     

Després que minuts abans Pirulo substituís a Alfonso, Longhi ha fet el tercer canvi en el 78 donant entrada al ghanès Paul Quaye per Gabi, que avui no ha tingut el dia i ha passat bastant desapercebut. Tampoc s’ha sabut treure profit en els darrers instants de varies faltes (83’ i 85’) i el conjunt local després d’un doble refús en curt de Paul Quaye ha tingut la seva oportunitat amb un xut que s’ha marxat, potent, per sobre el travesser. En l’afegit un parell de pilotes centrades perillosament a càrrec de José Javier i de Jordi Martínez, que no han tingut conseqüències ja que l’Espanyol B s’ha defensat molt expeditivament i tant Canal com Toni Cunill, a l’eix de la cobertura, han completat un gran encontre.  




Fitxa Tècnica: 
FC Santboià: Cañadas, Isaac, Cárdenas, Fran Erencia, Josue, Heredia, Raul, Guillem Cornellà, Jordi Martínez, Guerao “Tonet” i Dani Romero.
Substitucions: Cristian Venzal per Tonet, m. 58; Jorge per Guillem Cornellà, m. 65; José Javier per Raul m. 75.


RCD Espanyol B: Edgar Badía, Blázquez, Carles Clerc, Canal, Cunill, Darder, Tiko Mesina, Cristian Gómez, Taufic, Gabi i Cristian Alfonso.
Substitucions: Zeegelar per Taufic, m. 59; Pirulo per Cristian Alfonso, m. 69; Paul Quaye per Gabi, m. 78.



Àrbitre: Moisès Vizcarro Caparrós, de la delegació de Tarragona. Ha mostrat cartolines grogues als espanyolistes Cristian Alfonso, m. 45, Canal, m 77, Cristian Gómez, m. 79 i Tiko Messina, m. 86 i als locals Josue, m. 86 i Fran Erencia, m. 89

Incidències: Estadi Mpal. Joan Baptista Milà, Sant Boi de Llobregat. Encontre corresponent a la vuitena jornada del campionat de lliga de Tercera Divisió, grup cinquè. Matí assolellat, temperatura càlida al sol, bastant fresca a l’ombra. Presència de diversos consellers del RCD Espanyol encapçalats pel seu president, Ramon Condal, i el vicepresident Fernando Molinos, el màxim responsable del futbo base Antonio Morales, i diversos tècnics com Ferran Manresa, Emili Montiagut, etc... En les files del FC Santboià dos jugadors amb passat del futbol base espanyolista: Fran Erencia i Guillem Cornellà. Miguel López en substitució de Paco Clos, ha debutat ocupat la banqueta del conjunt local.

 
CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ, GRUP  5è. 

.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
18
8
5
3
0
16
5
2
F.C. VILAFRANCA
18
8
6
0
2
12
8
3
TERRASSA F.C.
17
8
5
2
1
19
11
4
C.F. POBLA DE MAFUMET
16
8
5
1
2
10
5
5
C.E. EUROPA
16
8
5
1
2
10
8
6
U.E. OLOT
14
8
4
2
2
15
11
7
A.E.C. MANLLEU
14
8
4
2
2
11
7
8
C.F. GAVÀ
13
8
4
1
3
12
9
9
A.E. PRAT
12
8
3
3
2
9
6
10
U.E. CORNELLÀ
12
8
3
3
2
9
7
11
U.E. RUBÍ
9
8
2
3
3
11
11
12
C.F. BALAGUER
9
8
3
0
5
7
12
13
C.F. MONTAÑESA
9
8
2
2
4
8
13
14
U.D. At. GRAMENET
8
8
2
2
4
7
12
15
U.E. VIC
7
8
2
1
5
5
10
16
U.E. CASTELLDEFELS
7
8
2
1
5
9
16
17
C.F. AMPOSTA
6
8
1
3
4
11
14
18
F.C. SANTBOIÀ
6
8
1
3
4
5
10
19
C.D. MASNOU
6
8
1
3
4
12
18
20
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
4
8
0
4
4
8
13
 















6 comentaris:

Anònim ha dit...

El partido a ido por los derroteros que se esperaban, los jugadores del Santboia bien cerraditos atras y con mucha intensidad, más teniendo en cuenta que no andan muy bien en clasificacion y tenian nuevo tecnico. En cuanto a nuestros jugadores sigue gustandome mucho Cristian Gomez que si sigue jugando asi no me extrañaria que en poco tiempo deburtara con el primer equipo teniendo en cuenta que tanto Baena como Javi Marquez no andan precisamente bien. Y bueno, el tema Taufic Guarch creo que es para que se aclimate lo antes posible y demuestre sus cualidades como hizo en el famoso Torneo de Toulon, diria que esperan que salga algo parecido como lo que paso con Rui Fonte.

Anònim ha dit...

Cristian Gómez está para ir entrando ya en el 1r equipo...no pierde balones y tiene cosas de jugador diferente y eso el 1r equipo anda escaso...y en cuanto al tema Taufic,creo que de momento no está aportando nada al equipo y como no espavile creo que pasará sin pena ni gloria esta temporada por nuestro club.

Anònim ha dit...

Partido muy dificil para nuestro filial y visto lo visto el puntito es bueno! Hoy se ha notado mucho la baja de bakari en ataque ya que taufic para mi no da el perfil de jugador que pueda marcar diferencias, planes creo que se ha equivocado con este fichaje! De los nuestros destacaria por encima de todos edgar, ha estado espectacular, canal en su linea y clerk muy flojito! Cristian gomez y darder muy bien a pesar de sufrir marcajes individuales, cosa muy rara en el futbol actual, al fin hemos encontrado una pareja de mediocentros con criterio y jugones, gomez muy bien y darder es impresionante la calidad y personalidad que tiene solo con 17 años, que jugadorazo tenemos en la pedrera! En ataque los 4 de arriba no han tenido su dia, solo alfonso con algun destello de calidad de vez en cuando ha podido marcar el gol de la victoria pero casi siempre le sobra un regate, un jugador de su categoria es en estos partidos cuando tiene que aparecer, si no es asi dificilmente se consolide en el primer ekipo, gaby voluntarioso pero desacertado y a tiko le ha faltado amplitud y desborde! De los que han entrado despues el holandes tiene que jugar siempre, es muy potente y marca difrrencias, pirulo muy mal, en su linea y paul esta muy muy verde para jugar con el filial, que juegue con el juvenil y se foguee alli, para jugar con el filial le falta mucho futbol y personalidad, con este tambien les han metido un buen gol sus representantes! A seguir trabajando que esto va bien y es este año o nunca y mimbres hay para ello!

Anònim ha dit...

se sufrio pero este filial aunque sea muy joven empieza a saber competir y a puntuar en campos muy dificiles donde otros años se hubiese perdido, a nivel individual ayer edgar estuvo soberbio, saco dos balones de gol clarisimos, canal es un seguro de vida, nunca falla, la pareja de mediocentros es espectacular, tanto gomez como el juvenil darder se complementan muy bien y a buen seguro que en poco tiempo pueden ser la pareja del primer equipo, desde luego calidad tienen para regalar, es un lujo para nuestro filial tener a jugadores de su calidad al igual que la de cristian alfonso, no me extraña que los culerdos quisieran a los tres, pero son pericos, y arriba se noto la ausencia de bakari porque el mejicano es muy flojito con todos mis respetos, no se todavia lo que ha visto planes que la mayoria todavia no hemos visto, y mencion a parte para cristian alfonso, este es nuestro crak pero en partidos como este tiene que ser el el que marque las diferencias con su enorme calidad y ser mas lider, y al igual que el comentario anterior vi al paul guayre muy verde para jugar con el filial, hay que darle tiempo y que de momento se foguee con el juvenil donde por cierto tambien tendra complicado ser titular. ahora hay que hacer este punto bueno ganando el miercoles en casa al gava, forza espanyol.

Anònim ha dit...

solo hemos jugado contra uno de los 6 equipos que estaran arriba, asi que mucho ojito que no hemos hecho nada y como no mejoremos en sadria lo pasaremos mal para hacer liguilla¡ ayer solo se salvaron bajo mi entender edgar, canal, darder y gomez, y un poquito blazquez, los demas muy flojitos, y la gran decepcion alfonso, puede y debe hacer mucho mas¡

Anònim ha dit...

darder convocado con la seleccion española sub 19 con 17 años, planes supongo que lo tendras bien atado eh¡¡¡¡¡¡¡




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M