dilluns, 10 d’octubre del 2011

EL BENJAMÍ "A" DERROTA AL BARCELONA
A LA FINAL DEL IV MEMORIAL TONI BOSCH





Fotos: G. Yepes.


CAMPIONS A TORREGROSSA!


El Benjamí “A” del RCD Espanyol es va proclamar campió del IV Memorial Toni Bosch que va tenir lloc a la localitat lleidatana de Torregrossa, en vèncer a la final al FC Barcelona per 1-0.

El torneig organitzat per l’Escola de Futbol Intercomarcal, estava configurat amb dos grups de cinc equips. En un d’ells, el RCD Espanyol lluitava amb la UE Montblanc, el CFJ Mollerussa, l’Escola Futbol Intercomarcal “B” i el Gimnàstic de Tarragona. En l’altre grup, el FC Barcelona se les va veure davant Lleida Esportiu, Rapitenca, Escola Futbol Intercomarcal “A” i Atlétic Segre. L’equip de Xavi Manzano va derrotar al Lleida Esportiu en semifinals i en la gran final, va derrotar per 1-0 al FC Barcelona, enduent-se cap a Sadrià el trofeu.

Aquest torneig es fa en memòria de qui va ser entrenador de l’EF Intercomarcal que va morir en accident de trànsit. Les dues primeres edicions van tenir lloc a Puigverd (d’on era natural Antoni Bosch), la darrera a Juneda i enguany, Torregrossa ha estat la seu on s’ha disputat aquest memorial. A més també durant el torneig hi van haver-hi diverses iniciatives per recaptar fons amb fins solidaris.


RESULTATS:

Fase de Grups:

RCD Espanyol: 6 – UE Montblanc: 0
(Gols d’Oriol -2-, Lucas -2-, Oscar i Aye)

CFJ Mollerussa: 0 – RCD Espanyol: 5
(Aye -2-, Xavi, Isma, Dereck)

EF Intercomarcal “B”: 0 – RCD Espanyol: 11
(Aye -6-, Oriol -2-, Ruben, Oscar, Dereck)

Gimnàstic de Tarragona: 1 – RCD Espanyol: 0



SEMIFINAL:

C. Lleida Esportiu: 0 – RCD Espanyol: 4
(Lucas -2-, Oriol, i Aye)


FINAL:

FC Barcelona: 0 – RCD Espanyol: 1
(Oscar)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Josep Maria,

Una pregunta el central Rubén Duarte, porqué no juega con el Juvenil? Está lesionado? Lleva varios partidos sin aparecer en los onces del juvenil y tampoco en el filial. Muchas gracias.

Josep Maria ha dit...

Entre el 3 y el 5 de octubre estaba convocado para unos entrenameientos con la selección española. Pero es desde la segunda jornada de liga que no aparece en los onces del juvenil, que no del filial donde no había jugado aún.
Si alguien sabe si está o ha estado lesionado... y puede aportar más información...
Saludos

Anònim ha dit...

Gracias Josep Maria,
Veo que tampoco sabes lo que pasa. Me refería al filial, porque podría desaparecer del juvenil por subirle al filial, pero no es el caso. Espero que sea una simple lesión, pero huele raro.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M